2777
2789
عنوان

بچه ها من عجیب میلی به انجام کارای خونه ندارم بنظرتون علت چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 36 پست
خوشبحالت شغل داری و مستقلی🥺قدر موقعیتتو بدون گلم.فوقش اینه میگی یه نفر هفته ای یه بار‌بیاد خونتو تم ...

هی خواهر فک میکنی

صبح ک شما خوابی من باید ۶ و بیست بیدار شم ظهر ک داری ناهار میخوری من تا ۲و نیم ۳ سر کارم 

هر ننه قمری از راه میرسه کلی بارت میکنه نمیتونی جیکت هم در بیاد کلی اونجا برات رئیس بازی درمیارن و باید چشم بگی

هزار تا خاله زنگ بازی در میارن هر روز باید مواظب باشی مواظب حرفات رفتارات لراسات حتی خندیدنت هی گوشه ای از مشکلات اینه

ببخشید میپرسم عزیزم،جسارتا شغلت چیه؟خسته نمیشی اصن سرکار؟

کآرمند یه شرکت خصوصیم تا عصری اونجام گاهی عصری تا شبم یه جا دیگه میرم واسه به کار دیگه همیشگی نیست شغل دوم حساب میشه،چرا خیلی خسته میشم ولی مجبورم چاره ای ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کآرمند یه شرکت خصوصیم تا عصری اونجام گاهی عصری تا شبم یه جا دیگه میرم واسه به کار دیگه همیشگی نیست ش ...

قدر خودتو موقعیتتو بدون عزیزم.مطمعنم الان همسرت به وجودت افتخارمیکنه.هم دو تا شغل داری هم خونت همیشه مرتبه غذات همیشه حاضره هم ننیذاری بچت کمبودی احساس کنه‌.فک کنم سرت رو که شبا رو بالش میذاری از خستگی بیهوش میشی و صبح ها هم به زور بیدار میشی.خدا همیشه یاورت باشه عزیزم

قدر خودتو موقعیتتو بدون عزیزم.مطمعنم الان همسرت به وجودت افتخارمیکنه.هم دو تا شغل داری هم خونت همیشه ...

فدای مهربونیت عزیزم فعلا شوهرم پیشم نیست دوریم متاسفانه یه مشکلی پیش اومد فعلا اجباری دوریم خدارو شکر که میتونم کار کنم ❤🌹

هی خواهر فک میکنی صبح ک شما خوابی من باید ۶ و بیست بیدار شم ظهر ک داری ناهار میخوری من تا ۲و نیم ۳ ...

به خدا میفهمم چی میگی.کشیدم این دردارو.منم یه سالی میشه بیکار شدم.مدرکم کارشناسیه ولی وقتی دیدم برا کار دفتری سابقه کار میخوان و حقوقش کمه رفتم کارخونه کار کردم.بسته بندی مبکردم اونجا‌.صبح ۵ بیدار میشدم ۵:۳۰ سرویس میومد.کار ۷ شروع میشد تا ۷ عصر.دیگه جونی برام نمیموند وقتی خونه میومدم و یه حموم هم نمیتونستم برم.اواخر یه چند ماه وضع کارخونه خراب شد حقوقارو ب موقع نمیدادن درومدم.که حماقت بزرگی کردم.الان از افسردگی خونه نشین شدم و اون انرژی قبل زو ندارم دوباره برم دنبال کار.وقتی گفتی هر ننه قمری از راه میرسه کلی حرف بارت میکنه یاد خودم تو کارخونه افتادم.سرکارگر مثل سگ بود کافی بود یه اشتباه کنیم پیش همه هرچی به دهنش میومد میگف.اگه اعتراضی هم میکردیم میگف برو تسویه کن