2777
2789
عنوان

بچه ها من عجیب میلی به انجام کارای خونه ندارم بنظرتون علت چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 36 پست

عادت کردی به تنبلی یه آهنگ بزار و خودتو مجبور کن تو یه تایم خاصی کاراتو انجام بدی منم شاغلم ولی هیچ وقت خونم کثیف نیست گاهی تا ۱۲ شب سرکارم دوتا شغل دارم بچه دارم ولی خونم عین دسته ی گله تو هم تلاش کنم گل قشنگم کثیفی و شلختگی انرژی منفی میاره ❤🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادت کردی به تنبلی یه آهنگ بزار و خودتو مجبور کن تو یه تایم خاصی کاراتو انجام بدی منم شاغلم ولی هیچ ...

شرایطمون مث همه تو رو خدا بگو چجور کارا رو انجام میدی یکم از روتین کارات بگو از سرکار میای چیکار میکنی کی میخوابی و...

ببین من از کار خونه متنفرررم بهم بگن صبح تا شب برو بیرون کار کن میرم ولی کار خونه نههه کار بی فایده ...

بخدا منم همینم 

ولی چ کنیم ک دختر آفریده شدیم

یکی از آرزوهام داشتن خونه تمیز و مرتبه ولی نمیکنم درست مث ی پسره رفتارم

بخدا منم همینم  ولی چ کنیم ک دختر آفریده شدیم یکی از آرزوهام داشتن خونه تمیز و مرتبه ولی نمیک ...

من اصلا اسمش تنبلی نمیذارم 

همینجور یکی از کار بیرون بدش میاد مام از کار خونه بدمون میاد همه شبیه نیستند

دل بی غم کجا جویم که در عالم نبینم (سعدی)
شرایطمون مث همه تو رو خدا بگو چجور کارا رو انجام میدی یکم از روتین کارات بگو از سرکار میای چیکار میک ...

من صبح تا پنج عصر سرکارم اومدم خونه اشپزی میکنم خونه تمییز میکنم گاهی دوتا غذا درست میکنم واسه فردام باشه بعد یه ساعت دو ساعت اگه عصرش نرم سر کار میخوابم بعد بیدار میشم پسرمو میبرم بیرون پارکی جایی و دو باره میام خونه و شام و اینا یه دونه ظرف نمیزارم بمونه هیچ وقت شبم زود میخوابم ولی اگه سرکار برم عصری تا آخر شب صبح یه ساعت دو ساعت زودتر بیدار می‌شم کارامو میکنم 

خوشبحالت شغل داری و مستقلی🥺قدر موقعیتتو بدون گلم.فوقش اینه میگی یه نفر هفته ای یه بار‌بیاد خونتو تمیز میکنه.اینا درد نیس به خدا.درد یعنی با ۲۷ سال سن شغل نداشته باشی و خرجت با خانواده باشه و بیکار باشی😔جسارتا چند سالته گلم؟