2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

37 هفته و شش روز‌. کیسه اب پاره شد. بچه رسیده و وزنشم ۳.۶۰۰   اوکی بود

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

عین هفته ۴۰ باید انجام شه .هر چی بیشتر بمونه برای بچه بهتره و فرصت داره با وزن بیشتر به دنیا بیاد

دکتر من اجازه نمیده میگه 38هفته.. میتونم بدون رضایت دکترم تا 40هفته نگه دارم

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

بله خوبه منم دومی ۳۸ هفته به بعد بود 

من زایمان سومم که قبل ۳۸ هفته بود دقیق یادم نیست ۳۷ کامل بود یا ۳۶ هفته چند روز بود چون شکمم فول شده بود دیگه 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
عین هفته ۴۰ باید انجام شه .هر چی بیشتر بمونه برای بچه بهتره و فرصت داره با وزن بیشتر به دنیا بیاد

سز دوم بهتره زودتر برداشته بشه تا یه وقت وارد کانال زایمان نشه

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

برای چی .کسی که دومی رو‌سز میکنه اولی رم سز کرده .

منظورم در کل سز هست اولی و دومیش فرقی نمیکنه کسی که باید سز بشه نباید اینقدر صبر کنه