2777
2789

من خونه مامانم بودم ساعت۳۰ :۹بود داشتم با شوهرم چت میکردم یهو گفت آره مشتری اومد یه ساعته راه میندازم میام گفتم باشه

بعددیگه ساعت یازده اینا بود فکر کنم اومدخونه مامانم شام خوردیم اومدیم خونه

بعد دیدم یه ژل لوبریکانت آورده که با جعبه و اینا کاملا نو ولی یکم مصرف شده بود گفتم این چیه گفت همکارم آورده گفته من لازم ندارم بیا مال تو اگه میخای

گفتم ینی انقد روتون بازه گفت اره بابا گفتم اوکی

برچسب قیمت ژل هم زده بود ۳۰ تومن

بعد رفتم ظرف غذاشو خالی کنم اینا دیدم کاغذ داروخونه تو‌ کیفش بودکه ده دقیقه بعد چت با من رفته داروخونه و ۳۰تومن کارت کشیده😐

گفتم این چیه گفت این برای خواهرم قرص خریدم و فلان

گفتم چطور این و اون دقیقا ۳۰تومن شده قسم خورد که نه و فلان پیش اومده برو به خواهرم زنگ بزن بعد گفت نه دیروقته فردا زنگ بزن

گفتم اوکی رفتم اشپزخونه گوشی دستش بود فقط دیدم داره چت میکنه حالا خدا میدونه به خواهرش گفته که بگو ۳۰تومن برات قرص گرفتم یا چیز دیگه بوده 

منم زنگ نزدم به خواهرش چون به روباه گفتن شاهدت کیه گفت دمم

حالا موضوع دیگه اینه یکسره از پریشب مهربون شده خیلی همش هوامو داره و عوض شده 

من تو ذهنم اینه یه غلطی کرده و بخاطر عذاب وجدان و شک نکردن من اینطوری میکنه

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

بنظر شما تو گوشی شو نگاه کنم چتای خواهرشو؟

اینم بگم گوشیش اثرانگشتیه و یه دقیقه هم نمیده دستم

مگر اینکه تو خواب بازش کنم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حداقل مدرک جرم رو نمیورد خونه😐

میگه اره اگه چیزی بود من خر نبودم مدرک جرم بیارم خونه

گفتم‌تو از خریت من سواستفاده میکنی اگه این کاغذ نبود مطمینا حرفشو بی چون و چرا میپذیرفتم

بازش کن تو خواب حتما نمیده صدصد چیزی هس توش این ثابت شده هس

خب راه حل بدین چجوری گوشی شو بازکنم؟

صددصد هس س....ک...س با هرزه 

هرزه نیاز ب ژل داره اخه؟

جسارتا ببخشیدا ولی اونا غارن ژل میخوان چیکار

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
میگه اره اگه چیزی بود من خر نبودم مدرک جرم بیارم خونه گفتم‌تو از خریت من سواستفاده میکنی اگه این کا ...

ژل ب کنار،

چی تو گوشیش داره ک زنش نباید بدونه؟!

والا اگه ریگی نباشه رمز گوشی فقط برای دزدیده شدن و گم شدن گوشی باشه

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
اسی حتمن برو پیش ماما برات آزمایش hpvبنویسه پاپ اسمیرم هم بده ...

حالا بذار خیانتشو ثابت کنم