سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی دکتر خوب اهواز سراغ داره که کسی تنبلی داشته وازش نتیجه گرفته رو برام معرفی کنه بعد از عید برم پیشش انشالله
تنبلی تخمدان دارم 7ماه اقدامم باردار نشدم فقط قرص کلومفین مصرف کردم دکتر نه امپولی نه چیز دیگه ای داده گفت بعد از سه ماه آی وی آی باید انجام بدی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مطب دکتر نیک بخت,نادری بین 24متری و نظامی روبه رو پاساژ قیصریه!منال جون منم بعد عید میرم اهواز واسه درمان نازایی البته دکترم نانه داد که برم زیر نظر دکتر نیک بخت ولی تعریف باور رو هم خیلی شنیدم منیدونم برم کدوم یکی۰
منال تو ۷ ماه تو اقدامی حداقل بزار یکسال بشه اگه باردار نسدی بعد برو برا ivf هنوز زود برات ایشالا که خدا جواب دل همه بچها رو بده ایشالا تو هم به همین زودی مامان شی
عزیزم اگر دنبال یه دکتر خوب برای درمان تنبلی تخمدن می گردید . به نظر من دکتر شبنم سالمی واقعا دکتر خوبیه . من خودم همچین مشکلی را داشتم و خیلی دنبال پزشک خوب گشتم چون پیش هر کسی می رفتم ولی اصلا خوب نمیشدم تا اینکه با معرفی یکی از دوستام رفتم پیش دکتر شبنم سالمی و بعد با درمان های ایشون خوب شدم واقعا خدا خیرش بده دکتر خیلی خوبیه