2777
2789
اره بعد از عید دکتر خوب میرم.مرررررررررررسی انشالله که هرچه زودتر هم من هم خودت هم همه منتظرا باردار بشن بحق محمد رسول الله امییییییین

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منال میشه بپرسم از کدوم شهرستانی?
رو هـــــم رفتــــــه روحــــــم رفتــــــه خـــــــــــــدایــــــــا دلــــــم عجیبـــــــــ یکـــــــ غیــــــر متظــــــره ی خــــــــوبــــــ میخـــــــواهـــــد
مطب دکتر نیک بخت,نادری بین 24متری و نظامی روبه رو پاساژ قیصریه!منال جون منم بعد عید میرم اهواز واسه درمان نازایی البته دکترم نانه داد که برم زیر نظر دکتر نیک بخت ولی تعریف باور رو هم خیلی شنیدم منیدونم برم کدوم یکی۰
رو هـــــم رفتــــــه روحــــــم رفتــــــه خـــــــــــــدایــــــــا دلــــــم عجیبـــــــــ یکـــــــ غیــــــر متظــــــره ی خــــــــوبــــــ میخـــــــواهـــــد
منال تو ۷ ماه تو اقدامی حداقل بزار یکسال بشه اگه باردار نسدی بعد برو برا ivf هنوز زود برات ایشالا که خدا جواب دل همه بچها رو بده ایشالا تو هم به همین زودی مامان شی
مرررسی دوست عزیز من حداقل تا دو سال آی وی اف انجام نمیدم اخه زوده خدددددا نکنه منم شنیدم باور خوبه ولی چون آقاست دوست ندارم برم پیشش باخانم راحترم

عزیزم اگر دنبال یه دکتر خوب برای درمان تنبلی تخمدن می گردید . به نظر من دکتر شبنم سالمی واقعا دکتر خوبیه . من خودم همچین مشکلی را داشتم و خیلی دنبال پزشک خوب گشتم چون پیش هر کسی می رفتم ولی اصلا خوب نمیشدم تا اینکه با معرفی یکی از دوستام رفتم پیش دکتر شبنم سالمی و بعد با درمان های ایشون خوب شدم واقعا خدا خیرش بده دکتر خیلی خوبیه

عزیزم اگر دنبال یه دکتر خوب برای درمان تنبلی تخمدن می گردید . به نظر من دکتر شبنم سالمی واقعا دکتر خ ...

ای جان مرسی بابت راهنماییتون عزززیزم این تاپیک سال93و به لطف خدا من الان سه تا بچه دارم تنبلی چیز خاصی نیس

ای جان مرسی بابت راهنماییتون عزززیزم این تاپیک سال93و به لطف خدا من الان سه تا بچه دارم تنبلی چیز خا ...

سلام ببخشید منم تنبلی تخمدان شدید دارم و دکتر دهقان دقیقا بهم همینی که ب شما سال ۹۳ گفته بود رو گفت!

گفت دو ماه بهت دارو میدم بچه دار نشدی بیا آی وی اف کن

میشه بگین شما چکار کردین

سلام ببخشید منم تنبلی تخمدان شدید دارم و دکتر دهقان دقیقا بهم همینی که ب شما سال ۹۳ گفته بود رو گفت! ...

سلام عزیزم وووای چی بگم ازش متنفرم چرا اینجوری میگه نمیدونم،والا دوماه داروهارو خوردم باردار شدم بعدش دوباره بادارو دوقلو باردار شدم الان خداروشکر یه دختز و دوتا پسر دارم بابا بیخیال عوضش کن برو پیش دکتر رباب فرحناد،ورزش کن چیزایه گرم بخور اصلا اصلا استرس نداشته باش

سلام عزیزم وووای چی بگم ازش متنفرم چرا اینجوری میگه نمیدونم،والا دوماه داروهارو خوردم باردار شدم بعد ...

خدا رو شکر ان شاءالله بچه هات سلامت باشن

ممنونم ک جواب دادی  حتما میرم پیش دکتر فرحناد 😘😘😘😘😘😘😘