2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیتونم پیش دکتر مرد برم ووووای اصلا فکرشو نمیتونم بکنم انشالله تو هم بزودی باردار بشی وخدا همه رو خوشحال کنه خدا بزرگ مرمضی خانم؟دکترای مرد خودشون اونجارو چک میکنن یا منشی شون؟//

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

بنظرتون اونایی که تنبلی شدید تخمدان دارن باردار میشن؟چیزی در این مورد نشنیدی؟خیلی نگرانم؟من قبل از اینکه اقدام به بارداری کنم رفتم پیش دکتر مشکی سونو وآز دادم گفت هر دو سالمن بعد از اقدام سه ماه رفتم پیش دهقان که گفت آزمایش خودت وشوهرت سالمه جز اینکه سونوت میگه تنبلی شدید داری

من از همون اول پریودهای نامنظمی داشتم وقتی رفتم سونو از پریودیم دو ماه گذشته بود که برام سونو انجام دادن نکنه باردارم یا کیستی داشته باشم که اینجوری شد

یادمه اون روز که سونو انجام دادم اخرین نفر بودم وقتی اومدم پیش دکتر گفت شکمت خالیه چرا اب نخوردی گفتم کسی بهم نگفت بعد گفت برو آب بخور زود بیا که اخرین نفری دیگه حتی اجازه ندادن اب بره داخل معده

اتفاقا من متن سونورو که ترجمه کردم اخرش گفته بودن بهتر است سونو در روزهای پریودی تکرار بشه که خان دهقان اینو نگفت فقط گفت اگه باقرص کلومفین و ویتامین ای سه ماه باردار نشدی بیا مرکز برات آی یو آی انجام بدیم به هرکی میگم میگه برا خودش گفته پول میخواد وگرنه برات خیلی زوده