2777
2789

مال چندمت؟

اگر راجع به  سندرم ترنر  و  انتخاب رشته برای پایه ی دهم سوالی داشتید  تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم 🥰                               کاش یاد بگیریم به نظرات و عقاید بقیه هم احترام بزاریم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نهم هستی می ری دهم؟

والا اون سالی که من انتخواب رشته کردم گفته بودن فقط نوزده به بالا می تونن برن تجربی ولی اخر معدلای ۱۵ به بالارم گرفتن با اینکه تجربی واسشون الف در نیومد

هر رشته ای بخوای می تونی بری فکنم

نهم

بستگی داره  بخوای بری تجربی یا قبولت نمیکنن یا به سختی ثبت نام میشی  ولی ریاضی و انسانی مشکلی نیست 

درضمن به معدل نیست شاید معدلت پایینه ولی مثلا علومت که برای تجربی مهمه ۲۰ گرفتی

اگر راجع به  سندرم ترنر  و  انتخاب رشته برای پایه ی دهم سوالی داشتید  تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم 🥰                               کاش یاد بگیریم به نظرات و عقاید بقیه هم احترام بزاریم 🤍

سلام بر اساس نمره درس ها انتخاب رشته میکنی

نمره هفتم و هشتم هر درسی که تاثیرش زیاد هست رو با نمره نهم ضرب در سه جمع میکنن و میانگین میگیرن، در صورتی که بالای ۱۳، ۱۴ باشه میتونی بری رشته ای که میخوای

مثلا برای تجربی فکر کنم میانگین علوم سه سال بالای ۱۴ و میانگین ریاضی سه سال باید بالای ۱۳ باشه

سلام بر اساس نمره درس ها انتخاب رشته میکنی نمره هفتم و هشتم هر درسی که تاثیرش زیاد هست رو با نمره ن ...

با بچه های ناحیه مقایسه میشه  چهار گروه الف ب ج د میشه 

۱۳ ۱۴ که شما میگی میشه گروه آخر ثبت نامی  که توی  سه رشته ی پرطرفدار  ظرفیت زود پر میشه

فک نکنم با این معدل نظری بتونی بری فوقش فنی حرفه ای و اینا 

نمیدونم بستگی به امتیازات و درس های تخصصی اون رشته هم داره میخواستم برم انسانی اگه نشد هنر تو هر دو تاش استعداد دارم

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️