2777
2789
عنوان

گل بگیرن این سایت بی صاحب

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 43 پست

وای عوضی دیوونه بود مرتیکه چل و چول

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم وقتی اینجور افراد پست میزارن فقط  پست رو گزارش بزنید  ریپ نزنید چون بیشتر خوششون می ...

قبلا ده تا گزارش میخورد میترکید من دیروز سی دو بار یکی رو گزارش زدم 

نمدونم جریان چی بود ک نمیترکید 

🥰در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن🥰
دقیقا فک کنم نینی یارا خسته بودند خوابشون برده بوده 😁

باش خوابن مدیریت باید ی فکری کنه وقتی یکی این همه گزارش میخوره سیستم بصورت خودکار موقتی قطع دسترسی شه تا بعد بررسی کنن پیام هاش اونوقت قطع دائمی کنن یا برش گردونن

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
قبلا ده تا گزارش میخورد میترکید من دیروز سی دو بار یکی رو گزارش زدم   نمدونم جریان چی بود ...

گرارش میره واسه نی نی یار خودش میخونه و تعلیق میکنه .........🤔

کلا سایت مثل قبل نیست ....

.....