2777
2789
ایدی رو میدی اینجوری سخته پیدا کردن عکس بده حداقل

سختمه اینجا بیا تو پیجم eliienglish توفالو هام دارمش

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت خرید کردی ازش متمعنه ؟

آره،، قیمتاش خیلی عالیه 

مامانم خرید کرده اگ خاسی بگو عکسشم بفرستم 

من مانتو عیدمو گرفتم، مامانم پیراهن و چهارخونه

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش
بوتیک ترنم اینه؟

عزیزم شما خودت از این خرید کردی آخه قیمتش خیییییلی ارزونه مثلا من چند روز پیش ی مانتو از بازار خریدم ۳۶۰ بعد تو این پیج همون مانتو رو گزاشته ۴۸ هزار تومن انواع کیف داره میگه ۱۵ هزار تومن بعد ارسالشم میگه رایگان ‌.....آخه مگه همچین چیزی هست 🙄

دوست دارم عشقم 😍
عزیزم شما خودت از این خرید کردی آخه قیمتش خیییییلی ارزونه مثلا من چند روز پیش ی مانتو از بازار خریدم ...

عزمزمه شما دقت کن جمله من از اون کاربر ک گف از بوتیک ترنم خریدم بود 

جمله سوالی بود 

پیجی ک من گفتم شیک و پیکه عکسشم گذاشتم ک 

آدرس پیجشو بده

@rang_a_rang4444

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
@rang_a_rang4444

اون @بذار اولش ..هرچی میفرستم میفته آخر

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

سلام.... سلاممممم... .... خبر خوش..... مژده

بالاخره از سایت دلدوزک، رونمایی شد... میدونی دلدوزک چیه؟ همون کفشدوزک خودمونه با یک دل کوچولو و مهربون که دلارو بهم میدوزه و برات خوشبختی میاره!!!!

همین حالا میتونی بیای تو سایتمون و با اولین خرید از ما هدیه دریافت کنی!

برات کلی محصولات هیجان انگیز و با کیفیت آماده کردیم! بین خودمون بمونه ها! قیمتامون کف بازاره و همه چی نخ پنبه اس!

deldoozak.com

کافیه تو گوگل سرچ کنی فروشگاه آنلاین دلدوزک.... ( اینماد و مجوز های لازم هم داریم 😊 )

اینستاگرام..... deldoozak.shop

09960991186