2777
2789

بچه ها من این ماه میخوام آی یو آی کنم، امروز روز ۱۱ سیکلم رفتم سونو دادم، گفتن یه کیست ۳۲ میلیمتری دارم، فردا هم وقت دکترمه، میخواستم ببینم آی یو آی میکنن یا اول کیستو از بین باید ببرن؟؟؟

خسته شدم دیگه😭😭😭 کیا با وجود کیست آی یو آی کردن و جواب گرفتن؟

عاشق و رند و نظربازم و می گویند فاش☹️
نه چون فولیکول نداشتی کیست بده ازونورم با کیست امپول هاش سی جی نمیزنن

فولیکول دارم، تو همون تخمدان ک کیست دارم یدونه فولیکول ۱۶ دارم، تو راستم هم چندتا ۱۰ میل و... دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره ب نظر دکترت من یبار کیست داشتم گف ال دی بخور بعد بیا

توام ای یو آی داشتی؟؟؟ بعد پنج سال خیلی امیدوار بودم واسه این ماه، یعنی نمیشه آی یو آی کنم؟

توام ای یو آی داشتی؟؟؟ بعد پنج سال خیلی امیدوار بودم واسه این ماه، یعنی نمیشه آی یو آی کنم؟

ن من باید امپول میزدم و اقدام طبیعی دکتر گف چون کیست داری نمیتونی امپول ازادسازی بزنی

Benim dinim  insanlik🌈
ن من باید امپول میزدم و اقدام طبیعی دکتر گف چون کیست داری نمیتونی امپول ازادسازی بزنی

تقصیر دکتر بی سوادم شد... اصلا کیست نداشتم، ورداشته تو روز ۲ تا ۵ قاعدگی آمپول hmg داده، موندم حالا چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭

داروه چیا استفاده کردی برا ای یو ای  بعدم اگه ای یو ای نکردی نگران نباش طبیعی اقدام کن اگه خدا ...

متروزول داده بود از روز ۴ قاعدگی هرشب ۲ تا، ۳ تا هم آمپول hmg داده بود از روز ۲ تا ۵, دکتر قبلیم آمپولای hmg رو روز ۵ و ۷ و ۹ میداد، این دکتره بی سواد از روز ۲ داد تا پنجم... بقیه شو هم ویتامینه و... داده

متروزول داده بود از روز ۴ قاعدگی هرشب ۲ تا، ۳ تا هم آمپول hmg داده بود از روز ۲ تا ۵, دکتر قبلیم آمپ ...

اره زود داده 

پیشش دیگه نرو 

ولی بازم میگم نگران نباش من با تی یو ای و کلی فولیکل خوب باردار نشدم ماه بعدش طبیعی بدون دارم شدم 

پس اصلا فکر نکن اگه نشد اقداماتو کن انشاللخ نتیجه میگیری 

اره زود داده  پیشش دیگه نرو  ولی بازم میگم نگران نباش من با تی یو ای و کلی فولیکل خوب با ...

واقعا؟؟؟ من و شوهرم هر دو سالمیم و مشکلی نداریم ولی باردار نشدم، میخواستم آی یو آی رو امتحان کنم ک نشد، الهی که خدای تو واسه منم بخواد🥺