2777
2789
عنوان

چجوری بیت کوین بخریم؟

21537 بازدید | 58 پست

سلام شبتون بخیر خانوما چجوری میتونم بیت کوین بخرم دوستم میگفت کیف پول داره باید اونو نصب کنی رو گوشیت اسم اپلیکیشنشو میدونید و طرز استفاده ازش؟؟

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

سلام

باید یه صرافی ایرانی اینترنتی ثبت نام کنی که بتونی با کارت عابربانکت تومن بریزی بیتکوین بگیری

از همه صرافی ها معتبرتر صرافی نوبی تکس 

بزن تو نت نوبی تکس

بعد سایتش که اومد طبق توضیحاتش مراحل ثبت نامش طی کن هویتت که تایید شد میتونی بخری

اون صرافی خودش کیف پول داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک پشیمونم.. البته داداشم رفت سرمایه گذاری کرد...همونم ک داشتیم ب فنا رفت

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
باید یه صرافی ایرانی اینترنتی ثبت نام کنی که بتونی با کارت عابربانکت تومن بریزی بیتکوین بگیری از هم ...

مرسی عزیزدلم بعد اگر خواستم بیت کوین رو تبدیل کنم به پول نقد اینترنتی میشه یا باید برم‌صرافی ؟

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
نوبیتکس نصب کن

مرسی گلم 

همه دارن میفروشن در برن تو تازه میخوای بخری ، سرمایه تو به باد فنا نده اصلا نزدیکشم نشو

جدا؟اخه ارزش پولمون روز به روز پایین تر میاد خواستم جایی پس انداز کنم که سود بده

من ک پشیمونم.. البته داداشم رفت سرمایه گذاری کرد...همونم ک داشتیم ب فنا رفت

وای عزیزم چه بد بقیه دوستانم نظرشون منفیه پس بهتره اصلا سمتش نرم

جدا؟اخه ارزش پولمون روز به روز پایین تر میاد خواستم جایی پس انداز کنم که سود بده

چند وقته ریزش داره همه کلی تو ضرر هستن اصلا به چیزی که تخصص نداری وارد نشو من خودم هشت ماه درباره سکه تحقیق کردم آخرشم رفتم تو ضرر 

متاهل هستم
وای عزیزم چه بد بقیه دوستانم نظرشون منفیه پس بهتره اصلا سمتش نرم

باید خیلی بلد باشی چیکار ‌کنی. کی بخری،کی بفرشی و..

اگه بلد نیستی نرو سمتش. من حالا پولی نذاشتم اما اگه همون رور طلا خریده بودم حالا ی چی دستم بود!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
مرسی عزیزدلم بعد اگر خواستم بیت کوین رو تبدیل کنم به پول نقد اینترنتی میشه یا باید برم‌صرافی ؟

خواهش

آره عزیزم

همه چی اینترنتیه

فقط آموزش کار کردن با نوبیتکس و ارز دیجیتال سرچ کن بخون که اشتباه نخری

اول پول به تومن واریز میکنی تو کیف پول صرافی بعد اگه بخوای خرید فوری رو بزنی به قیمتی که صرافی میگه برات بیتکوین میخره

یعنی هرچقدر که بخوای از پول تومنت تبدیل میشه به بیت کوین

و برعکسش هم همینطور هروقت خواستی فقط کافیه اراده کنی و بیتکوین در عرض چند ثانیه تبدیل میشه به تومن