2777
2789

سلام.خانما یکی از اشناهامون عمل بینی انجام داده از اول سوراخای بینیش نامتقارن بود.۱ سال گذشته میخواد ترمیم کنه.تو رو خدا اگر دکتر خوب برای ترمیم تو تهران می شناسید بهم بگید.بنده خدا خیلی حال روحیش بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر حسام جهاندیده کارش عالی هست. خواهرم اردیبهشت عمل کرد خیلی خوبه. منم مرداد میرم😍

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
خو اهرتون و شما برای ترمیم رفتید پیشتون؟

نه ولی دکتری که خوب باشه کار ترمیم اش هم خوبه. ترمیم فقط گرونتره 

ببین من خیلی هاز فامیلامون همزمان خواهرم عمل کردن ولی اونروز یه مراسمی بودیم همه اقرار کردن دماغ خواهرم از همه خوشگلتر و طبیعی تر هست. دکترش عالیه کاراشو ببین حتما ولی من که میپسندم. دکتر مجتبی ملکی هم عالیه فقط خیلی گرون هست. عمل معمولی اش 45 الی 55. برای من که زیاد بود

مرسی یه دنیا .لطف کردی

ببین اصلا به کارهای اینستا اکتفا نکن. این دکتر که معرفی کردم اشنامون سر عملش بوده. دستیار بیهوشی بود. سر عمل خیلی از دکترا بوده ولی یه کلام بهمون گفت جهاندیده. ماهرچی دکتر معرفی کردیم گفت فقط جهاندیده. چون نسبت به قیمت معقولش کارش عالیه. خیلی هم دکتر با اخلاق و خوبیه 

ابجی اونجانگفتم ترسیدم گزارش بزنن تعلیق بشیم.. ابجی بخدا برای درد دل نوشتم میدونم همه مشکل داریم خداراضی نیست من بخوام ازشمابگیرم

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖