2777
2789

اول یه توضیح کامل بدم بعد میرسیم به گفته های عمه شرورم... من ۴ تا عمه دارم ‌‌. ۳ تا هم عمو . بعد مامان بزرگمو ما نگه میداریم. حالا چون از مامانم یکم حرف شنوی داره ، غرغر نمیکنه . قبلا تو چاش ادرار هم میکرد . بعد یکی از عمه هام همسرش فوت کرده ، با پسراش و دختراش و عروساش و خانواده برادر شوهرش توی یه منطقه تو روستا زندگی میکنن ، ما هم چون تابستونا اغلب میریم روستا واسه هوای خنکش ، بابام با پسرای این عمم حرف زد ، گفت اگه تکه زمینی چیزی داشته باشید من بخرم اینجا وام بگیرم خونه بسازیم که تو خونه خودمون بیایم تفریح راحت تریم ‌‌. چون نزدیک محیط خونه شما هم هست به هرحال امن تره تا پیش غریبه که تو نبود ما حواسش به خونه باشه . خلاصه که ما یه زمین از پسرعمم گرفتیم و دنبال وام افتادیم ‌چون خارج از محوطه بود وام نمیدادن ، یه عالمه هم دنبالش افتاده بودیم ، توی این اوضاع یهو عموی پسر عمم اومد برای پدرم پیغام فرستاد و خط و نشون کرد که اگه فلانی بیاد تو این منطقه خونه بسازه من خونشو میریزم 😐😐 پدر به بچه های خواهرش خیلی محبت و لطف کرده حتی کلی احترام این کفتار پیر رو نگه میداشته ، عمم یک کلمه حرف از دهنش در نیومد که چرا با برادر من اینطوری حرف میزنی حتی پسرعمه هامم حرفی نزدن به عموشون ، یکی از پسر عمو هام زنگیده به بابام میگه که خب عمو از دایی به ما نزدیک تره و عمو شیرین تره  و از این حرفا 😐😐 خلاصه که ما بیخیال خرید زمین شدیم و قید رفتن به روستارو هم زدیم . مامان من میخواست ارث پدریش رو بگیره و برادرش نمیداد ، مادرمم با بابام میرفت شهر داییم اینا تا اونجا شکایت کنه . دایی اینا هم با عمم اینا تو یه روستا هستن . توی این رفت و امد ها و شکایت ها ، دوتا از عمه هام از روستا اومدن اومدن شهر و خونه ما . یکی عمم که سکوت کرد مقابل حرف برادر شوهرش و یکیش هم عمه شرور و بدبختم . 

من اصلا از فامیلامون خوشم نمیاد به خصوص از عمه هام ، اوقم میگیره ازشون ، به مامانمم صدبار گفتم به اونا خوبی نکن ولی گوش نمیده و ضرر میکنه . مامانم با بابام که میخواستن برن شهر روستای داییم اینا دنبال شکایتشون ، این عمم اینا هم باهاشون رفتن . 

حالا بعد از یه ماه عمه شرورم زنگ زده به بابام که من از زنت گلایه دارم . بابام گفته که چیشده . عمم برگشته گفته که زنت از کیفم تی تاپ دزدیده 😐😐😐😐😐😐😐😐😐 یعنی من این سم رو شنیدم مردم از خنده 😐😐 اخه ما چرا باید تی تاپ بدزدیم؟؟ 

بعدم برگشته گفته که مادر منو ، زنت اذیت میکنه و فلان و پول کمیته رو میگیرین میخورین . خداشاهده مادر من و کل خانوادمون چقدر به مادربزرگم خدمت کردیم ‌‌. مامان بزرگم رو فرش تازه مادرم ادرار کرده بود ، بابامم داشت میدید مامانم چه زحمتی میکشه . مادر بزرگم رو بردیم روستا ، مریض شد رفت خونه این عمم ادرار کرد درجا فرستادن بیمارستان و نتونستن یه روز مادرشو نگه دارن بعد حالا زبون هم داره . تو این دوره زمونه کی مادرشوهرشو نگه میداره و زیرشو تمیز میکنه اخه . حالا خوبه اصلا هم وضع زندگیشون خوب نیس و مریضی زده تا حلقش 😒 ما خودمون ۷ نفریم تو خونه که با مامان بزرگم میشیم ۸ ، پدرم هم تنهایی کار میکنه ، چجوری ببینین خرج مارو میده اخه . بخدا یکی از عمه هام شهر ما زندگی میکنه ، دو روز نمیبره خونش نگه داره مبادا اینکه ادرار کنه و... مامانم خونش به جوش اومده بخدا زنگ زد به دخترعمم که بره ننشو ادب کنه ‌‌. ما با اینا چیکار کنیم اخه؟؟ 

یا حضرت تایپ😮

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به احترام اینکه همرو اول تایپ کردی میرم همرو بخونم بیام نظر بدم 😁🙏

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

ی جعبه تی تاپ پست کنین براشون

دعوا تموم شه

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

عمه ات گفت مامانت از کیفش تی تاپ دزدیده یاد خواهر زاده ام افتادم ک دوستش بی اجازه خوراکیش رو از کیفش برداشته بود 😐

در کل عمه هات هم باید برای نگهداری مادرشون کمک کنن ب هر حال اون مادر برای اینا هم عمری زحمت کشیده 

خدا ب مادرت خیر بده و پدرت رو حفظ کنه 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

واقعا پدرت باید یا قطع رابطه کنه با خواهراش جون خیلی نفهم هستن 

یا اینکه نوبتی کنه 

شما خودتون با این جمعیت چجوری از مادر بزرگتون نگه داری هم میکنید ؟

خدا به مادرت سلامتی بده 

خدا خیرش بده 

مادرت دیگه محل خواهرشوهراش نباید بده واقعا 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

اخه لاقل یه چیز میگفت ادم بتونه هضم کنه . مادر من چرا باید تی تاپ بدوزده؟؟ ما خودمون بچه کوچیک داریم ، همیشن بیسکوییت و کیک تو خونه میخریم بمونه ‌‌.  مادربزرگمم خب پیره زیاد بخوره چجوری جلوی ادرارش رو بگیره حتی استفراغ هم میکنه . به عمم اینا میگیم ، میاین خونمون ، به مادر بزرگ کمتر خوراکی بدین که بعد خب بشه جمعش کرد ، اینا هم به دل میگیرن که مادر مارو عذاب میدید و فلان 😒😐