2777
2789
عنوان

قطع شیر بچه توی دو سالگی

549 بازدید | 19 پست

سلام، پسر من تازه دوسالش تموم شده. ولی همچنان شیر میخوره.غذا هم میخوره ولی خیلی کم. چجوری آدم باید بچه رو از شیر بگیره؟ والا شیر خشک هم که هی داره گرونتر میشه. از تجربیاتتون بگید بهم لطفا

ببرش بیرون همش تا حواسش پرت باشه شیر نخواد

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

فقط شیشه میخوره؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر سینه رو باید تدریجی بگیرید...یعنی اول کمم کم شیر شب رو قطع کنید و طی دو هفته شیر روز رو کم و کمتر کنید...ببریدش پارک یا بازی کنید که هم تایمهای شیر خوردن یادش بره هم خسته بشه و بدون شیر بخوابه....

ببین شربت عسل یا شیرپاستوریزه کم چرب یا هرچی ک دوس داره ب غیراز شیر خشک بریز تو شیشش بهش بده شیرخشکو در روز کمش کن مثلا فقط موقع خواب شب یا خواب ظهر بده غذا بده

چون شیرخشک سیرکنندگیش بالاس میل از غذا میگیره 

بعد وعده های غذایی رو با کارتونو چیزای جذابی ک دوس داره بیشترو بیشتر کن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

اول فقط شیر خشکو بگیر ب غدا ک افتاد بعد تابستون سرشیشه رو تلخ کن از شیشه بگیرش

نه عزیزم خیلی راحت تر از شیر سینه گرفتنه برای من که این طور بود

بچه من شیر خشکی نبود اما تو شیشه شیر آب میخورد فک کن الان چهار سالشه و پستونک شیشه پاره شده و بسیار گشاد هست اما هنوز موقع خواب یا تو روز میگه آب تو شیشه و ول کن نیس و اصلا نتونستم با هیچ کلکی بگیرم حتی لیوان نی دار قشنگ گرفتم حتی یکبار هم استفاده نکرد😫

بچه من شیر خشکی نبود اما تو شیشه شیر آب میخورد فک کن الان چهار سالشه و پستونک شیشه پاره شده و بسیار ...

عزیرم تلخک بگیر از داروخونه بریز شیشه بعد هر وقت آب خواست آب بریز تو شیشه بده تلخ که باشه خودش زده میشه یا صبر زرد از عطاری بگیر تلخه فقط بچه نبینه اول بریز آب رو جلوی بچه ت بریز تو شیشه چند بار بخوره خودش زده میشه امتحان کن شاید نتیجه گرفتی

عزیرم تلخک بگیر از داروخونه بریز شیشه بعد هر وقت آب خواست آب بریز تو شیشه بده تلخ که باشه خودش زده م ...

گلم اگه رنگ آب عوض بشه نمیخوره زرنگتر از این حرفا شده🤣😫آبمیوه و اینا هم نمیخوره فقط آب خالی و خودش میره از یخچال آب می ریزه ☹ هرچی میگیم زشته بزرگ شدی فایده نداره😖