2777
2789
عنوان

کوتاه کردن پیشانی

495 بازدید | 6 پست

دوستان برای کوتاه کردن پیشونی غیر از جراحی، کسی از شما از روش میکروبلیدینگ و یا کاشت مو استفاده کرده؟ از نتیجه راضی بودید و  یا هر روش دیگه‌ای اگر استفاده کردین لطفا از نتیجه‌اش بگید. ممنونم🙏

موهاتو چتری بریز تو صورتت پیشونیت کوتاه میشه 

راحت و ارزان بدون درد و خونریزی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام پیشونی خیلی بلندی داشت خیلی بهش گفتیم برو عمل کن دیگه دکتر هوتن علوی بهش معرفی کردن خلاصه پیشش عمل کرد خیلی  جدی خوب شده خیلی تو قیافه تاثیر داره اصلا عوارضی نداشت فقط باید بعدش دوره نقاهتش بگذرونی بعدش اوکی هست. آدرس تهران, تقاطع میرداماد شریعتی , جنب مرکز خرید میرداماد, خیابان رودبار شرقی, پلاک ۴۷ ساختمان پزشکان رودبار طبقه پنجم