2777
2789
عنوان

چرا باید از یه بچه بپرسه

126 بازدید | 13 پست

چرا مشاور مدرسه از یه بچه 12 باید بپرسه دوست پسر داری یا نه ؟ 

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دخترت تو خط این چیزاس دا

تا جایی که من از خواهرم اطلاع دارم بلف نمی‌زنم چرا می‌دونه دوست پسر چیه  و اینا اما تا حالا نداشته 

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
وگرنه به هر بچه ای اینو نمیگن

مشاور مدرسه  جدید بود اصلا خواهرم رو نمی‌شناخت 

كه بعد بره با معلما دربارش غيبت كنه😂 من يادمه مشاور دوره راهنماييمون اينكارو ميكرد😂😂

😐😐😱

مشاور مدرسه  جدید بود اصلا خواهرم رو نمی‌شناخت

پس اون مشکل داره مشاوره شما جدی نگیرین

تقصیر اونم نیستا زمونه عوض شده الان بچه ها از پنجم ششم دیه دوس پسر دارن

مثل قدیم ما نیس که

پس اون مشکل داره مشاوره شما جدی نگیرین تقصیر اونم نیستا زمونه عوض شده الان بچه ها از پنجم ششم دیه د ...

دقیقا از تمام دوستاش که می‌پرسید میگفتن نه کات کردیم 😐

دقیقا از تمام دوستاش که می‌پرسید میگفتن نه کات کردیم 😐

😂😂😂😂😂😂دیدی 

همه بچه ها یکی نیسن که

والا یه دختر کلاس هفتم اومده بود بهش درس یاد بدم

دیدم این همش از پسرا میحرفه و فلان

فهمیدم رل داره 

گفتم تو دیه یه حد بچگی و رد کردی دیه سخت میشه برت گردوند به مجردی😂

😂😂😂😂😂😂دیدی  همه بچه ها یکی نیسن که والا یه دختر کلاس هفتم اومده بود بهش درس یاد بدم دی ...

😂😂😂😂