2777
2789

ی سوالی خیلی ذهنمو درگیر کرده، پسر من ۳ ماهشه همیشه یک قسمت اتاق خوابمونُ خیره میشه و میخنده😧

تو ناراحتترین حالت ممکن هم باشه گریه هم بکنه، یهو اون قسمت ک میبینه آروم آروم میشه تازه شروع میکنه خندیدن و غان و غون کردن😦

اون قسمت چیز خاصی هم نداره ک بگم محو تماشای تابلویی چیزی میشه، فقط ی پرده کوچیک

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میبینن پسر منم اینجوری بود تا حدود یک سالگی اینطوری بود.حتی انرژیای منفی رو هم‌میگرفت بغل بعضیا یعنی حتی به زورم‌نیرفت خیلی خیلی میترسید ازشون از اونور بغل افرادی ک حتی تاحالا برخوردم نداشت میرفت.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اره به اعتقاد من فرشته ها رو میبینن🧚‍♀️🧚‍♂️ چون روحشان خیلی پاک و لطیفه  و به مرور زمان این ...

بچه چهار پنج ساله چه گناهی کرده که نمیبینه؟؟؟

چه حرفا میزنید 

منطقی نبود

تو برنامه زندگی پس از زندگی  اینایی که تجربه گر بودن میگفتن بچه های کوچیک اونا را میدیدن  

دختر منم بچه که بود زود حرف زد  گاهیی وقتا تو اتاق که بود  با کسی حرف میزد و یه دوست داشت  هی به من میگقت لباس تنشه  بهر حال نمیدونم یعنی کسی هم دقیق نمیدونه.

ولی روانشناسا میگن این بچه هایی که میگن دوستی داریم شما نمبینید هم تخیلشونه 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
خب شاید از پرده  یا رنگش خوشش میاد

اخه پرده اتاق رنگ جذابی برای بچه نداره ی قسمتیش حریر، ی قسمتیش طوسی رنگ، رنگ شاد و جذابی نداره

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

نمیدونم

دختر من 11ماهشه پریشب ساعت 3 بود نخوابیده بود و میخواست باهاش بازی کنم منم داشتم باهاش بازی میکردم یه دفعه به پشت سرم خیره شد و خندید بای بای هم کرد منم برگشتم نگا کردم ببینم عروسکی چیزی دیده بعد هیچی نبود باز یه دفعه با چشماش انگار یه چیزی رو دنبال کرد تو اشپزخونه من از ترس فقط شوهرمو صدا میزدم😁نگاه دخترم هم به یخچال بود که یه دفه صدای قولنج یخچال دراومد و من زهره م ترکید😐😐

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘