2777
2789
اگه خیلی صدا داده حتمن چولیده 😕 دیگه بی خیال به جای صاحب ماشین صدقه بده 

نه باید برم دوباره همونجا فکرش دیونم میکنه

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جوری که داری میگی حس می کنم مقصر هم بوده 

مقصر بود چون سرماشینو بد گذاشته بود داخل خیابون بود ولی من مقصرم ک احتیاط نکردم😔😔😔

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
این جوری که داری میگی حس می کنم مقصر هم بوده  

ممنونم ازت ک باهام حرف زدی♥️

نه باید برم دوباره همونجا فکرش دیونم میکنه

اگه شهرتون کوچیک باشه ... میشه ...

ولی از کجا پیداش کنی ! 

مردا اینجورن وقتی یه چی بشه ماشینای پشت سری الکی میگن برو برووووو 

یه بار وسط اتوبان یکی پیچید سر دستم عین یه گاوی پشت ماشینمو مالوند اینقدر هولم کردن پشت سری ها که برو برو 

ول کردم منم .... 😐

اگه شهرتون کوچیک باشه ... میشه ... ولی از کجا پیداش کنی !  مردا اینجورن وقتی یه چی بشه ماشینا ...

شهرمون بزرگه عزیزم ولی یک درصد میگم شاید محل کارش اونجا بوده و عجله داشته می‌خواسته بره😔

سلام عزیزم سوال پرسیدی تاپیکمو نی نی یار قفل کرده بود نتونستم جواب بدم۔کلا سمت ما نامزدی اصلا نیست یه شب میرن خاستگاری  یه شب هم بله برون که امشبه  پنجشنبه هم قراره عقد کنن من خودمم خیلی شوکم چون اصلا آمادگیشو نداشتم۔خودمم از خاستگاری تا عقد یه هفته طول کشید ۔مادرشوهرمم چون زیاد رفتن خاستگاری برای اینکه کسی نفهمه حتی به پسرشون که شوهرمن هست خبر نمیدن

سلام عزیزم سوال پرسیدی تاپیکمو نی نی یار قفل کرده بود نتونستم جواب بدم۔کلا سمت ما نامزدی اصلا نیست ی ...

سلام،ممنون ک جواب دادین،خانواده شوهر منم دقیقا همینطوری هستن به عروسا چیزی نمیگن،من از این رفتارشون خیلی ناراحتم😔