2777
2789

خیلی بامزس کوتاه نکن

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم کوتاه نمیکردم قشنگه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نهه کوتاه نکن بزار فرفری بلند بشه خیلی کیوتهه 

کاربر قدیمی هستم از سال 98 اینم کاربری سومم هست . اگه دلت گرفته اگه که ناامیدی بخند اره بخند                                                                        نایاگاراپوپو اینو هر کسی نمیفهمه فقط خودمون میفهمیم ^-^

نه

بلند شه خیلی جیگر میشه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

مال پسر منم بلند بود تل میزدم و یا با کش میبستم دیگ کوتاه کردم تو شخصیتش اثر نذاره دوس داشتم خیلی پر جذبه باشه 😁

خیلی عوض میشه کوتاه کن سرش هوا هم میخوره 

مدلای زیادی هس ارایشگاه خوب ببر خودشون میگن

تمام ارزوی شب من ندیدن فرداست.. ~bǝʎɐbɐɥS  ~ɹɐʌıɹɥɐɥs