2777
2789
عنوان

افرادی که گردن ما حق زیادی دارن

414 بازدید | 36 پست

سلام دوستان عزیز

افرادی که از این دنیا رفتن در جهان بعدی خیلی نیاز دارن که براشون یا قرآن یا خیرات به هر شکل بفرستید

چون اونا باید خیلی چیزها رو جبران کنند

و چون در زمان زنده بودنشون تو این دنیا

در حق ماها خوبی کردن . گردن ما حق دارند

وظیفه ماست براشون خیرات بدیم قران بخونیم

کتاب دعا و قران چاپ کنیم بانامشون بزاریم مراکز مختلف

اگر حق اونها را ادا نکنیم

ممکنه رخدادهای نامناسب برامون پیش بیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا برای اموات من و خودتون صلوات بفرستید

اگرم حالشو داشتید فاتحه بخونید

یک روزی هم مااز این دنیا میریم

چه خوبه قبل رفتن حساب کتابامونو صاف کنیم

و اگر اون دنیا محتاج شدیم کمتر کسی بفکر ماست

چیزایی وجود داره که ما اصلا بهش توجه نداریم 

هر رخدادی برامون پیش میاد خودمون با کلام با افکار با عملمون اونو ساختیم پس تنها راه حل مسائل تغییر د ...

بله درسته اکثر اتفاقات نتیجه ی اعمال خودمونه

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

من شده مثلا فراموش کردم خیرات بدم . و چون اون افراد گردنم خیلی حق دارن . یک دفعه اتفاقی افتاده مالی ...

به نظرم اتفاقی که میوفته برای فراموش کردن خیرات که نمیشه. 

حالا قسمت بوده اون اتفاق. سهل انگاری بوده یا........

پیشنهاد میکنم مستند صوتی شنود . اقای امینی خواه ‌ دانلود کنید گوش کنید . نکات ارزنده داره 

گوش کردم عالیه

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

حتی افرادی که در زبان غیبت نمیکنند تهمت قضاوت ندارن 

حالا برمیگردن به درون میبینن در ذهن غیبت قضاوت هست

درون کینه نفرت هست

به خدا که زندگی دنیا خوردن خوابیدن فقط نیست

مااومدیم اینجا تغییر بدیم خودمونو

قبل اونکه به حسابمون برسن بحساب خودمون برسیم

ما کجای کاریم

؟؟

به نظرم اتفاقی که میوفته برای فراموش کردن خیرات که نمیشه.  حالا قسمت بوده اون اتفاق. سهل انگار ...

سلام ممنونم بخاطر نظرتون

اما هر اتفاقی یه دلیلی داره یه ریشه ....هیچ چیزی اتفاقی رخ نمیده حتی اونچه گمان میکنیم ما سهل انگاری کردیم اون سهل انگاری رو خدا بما غالب کرده چرا که ما ریشه اونو بوجود اوردیم اون حقی که ادا نکردیم باعث شده که خدا کاری کنه اون اتفاق واسمون بیفته

اگر خدا کسی رو دوست داشته باشه عواقب اعمالش زودتر بهش میرسه تاهمین دنیا خودشو پاک کنه 

گوش کردم عالیه

مستند زندگی پس از زندگی و این مستند شنود . حاوی اگاهی های عالی هستند و تکان دهنده 

نشون میدن ما هیچ توجهی به اصل و اساس کارهامون نداریم

و اونچه ما مشغولشیم در برابر اصل کار ‌، هیچه

توجهی بر اعمال رفتار افکار نداریم

چقدر حق الناس به گردنمون هست و بازم داریم بیشترش میکنیم 

اگر تو زندگی ما بیماری هست مشکل مالی هست رفتار نامناسب هست روابطمون با ادما ایراد داره 

همه اینا ریشه داره برگردیم به خودمون فقط و فقط خودمون

و درست کنیم درونمونو

واقعا ترس داره

ما خیلی باید از خودمون وحشت کنیم چون خودمونیم که داریم میسازیم ایندمونو

با اعمالمون

با کلاممون

باافکارمون