2777
2789
عنوان

فاز اینایی که میمون نگه می‌دارنو درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2121 بازدید | 44 پست
سگ و گربه موجود اهلی و حیوان خانگی هستن لطفا با میمون و مار و سنجاب و این چیزا مقایسه نکنید این ...

وای شبکه ۵حمایت از جانواران و  محیط زیست اومده بود میگفت خواهش میکنم مار و کروکودیل و میمون نیارید خونه هاتون نمیتونین نگهداری کنید بعد ولشون نکنید تو پارکو جاهای عمومی خواهش میکنم بیارید ب ما تحویل بدید 

وای ازمیمونا متنفرم. از میمون و خوک و الاغ.  اما میمون بیشتر از بقیه🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢 ...

ی دوستی دارم سگ داره حیوون بیچاره چقدم مهربونه، همیشه خدا خونش بو گند بدن سگو میده، ی حالت بدی داره اصن شیش فرسخی خونش نمیرم بخاطر بوی بدش، عرضه نگهداری نداره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی دوستی دارم سگ داره حیوون بیچاره چقدم مهربونه، همیشه خدا خونش بو گند بدن سگو میده، ی حالت بدی داره ...

اصلا حیوون توی خونه دوست ندارم تو بگو طوطی اصلا بگو جوجه. حیوون مال خونه نیست

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
وای شبکه ۵حمایت از جانواران و  محیط زیست اومده بود میگفت خواهش میکنم مار و کروکودیل و میمون نیا ...

کروکودیل که دست خود مافیاس مردم نگه نمیدارن ولی مار و میمون خودم تو دامپزشکی دیدم درسته، ولی تا اخه کی مار و کروکدیل و میمون تا حالا تو  ول کرده تو پارک😅میفروشه نهایتا

کروکودیل که دست خود مافیاس مردم نگه نمیدارن ولی مار و میمون خودم تو دامپزشکی دیدم درسته، ولی تا اخه ...

نمیتونن نگهدارن پرتش میکنن بیرون اونم راه میره مار میخزه میره سمت پارک یا توخیابون خب مردمم میترسن دگ فک کن تو خیابونی پارکم نه خیابون یه مار ببینی نمیترسی؟

نمیتونن نگهدارن پرتش میکنن بیرون اونم راه میره مار میخزه میره سمت پارک یا توخیابون خب مردمم میترسن د ...

اینکه میترسم یا نه راجعبش حرف نزدم ولی حقیقتا ندیدم جز مار آبی تو جنگل شمال که متل اونجاس😂 اینا کلن گرونن حتی ارزون ترین سگ الان از ۵-۶ میلیونه حالا این مار و میمون که وارداتی هستن فکر کردی ارزونه طرف واسه چی مار و میمون میاره فکر میکنی ؟واسه شو اف و جلب توجه و از پولشم نمی گذره هیچوقت نمیاره ول کنه بره من که نه دیدم نه شنیدم ولی خب این کار کلن درست نیست اینا واسه حیات وحش هستن و گناه دارن

اینکه میترسم یا نه راجعبش حرف نزدم ولی حقیقتا ندیدم جز مار آبی تو جنگل شمال که متل اونجاس😂 اینا کلن ...

منم درباره قیمت صحبت نمیکنم ک دلشون ب پولشون میسوزه یانه،ولی کلا اونایی ک زیاد بیرون میرن مخصوصا اونایی که غرب تهران هستند اینجورچیزا خیلی میبینن برادر خودمن مجرده خونشم سعادت آباده گیر داده بود بمن پول بیشتر بدید مار بیارم خونم بابامم گفت من نمیدم ازاینجور پولا خلاصه ک انقد ک همه گفتیم اگ بخری هیچکدوم خونت نمیایم تا کوتاه اومده هرچند میدونیم باز شروع میکنه مخمونو بزنه اما ماها میترسیم خودشم از پسش برنمیاد باید شوهرش بده دگ

منم درباره قیمت صحبت نمیکنم ک دلشون ب پولشون میسوزه یانه،ولی کلا اونایی ک زیاد بیرون میرن مخصوصا اون ...

من صبح تا شب بیرونم البته من زیاد پارک نمیرم 😂ولی از ۱۸ سالگی کار کردم و تو اجتماع بودم اکثرا هم بیرونم فقط مار و تو دامپزشکیا دیدم نگفتم کسی نمیخره ،ولی شوهرش میده به خریدارش بله ، کلا بحث من این نیست من چیز دیگه ای گفتم و اینکه هیچ منطقی پشت خرید اینا نیست چون از لحاظ عاطفی هم ارتباطی شکل نمیگیره مثلا با مار پس یه دلیل داره اونم جلب توجه من فقط از نظر زیست محیطی حرف زدم  و اینکه اسارته براشون این زندگی

من صبح تا شب بیرونم البته من زیاد پارک نمیرم 😂ولی از ۱۸ سالگی کار کردم و تو اجتماع بودم اکثرا هم بی ...

من خودم مخالف نگهداری از حیواناتم اصلا هم خوشم نمیاد ولی این نظر منه خیلیا ممکنه علاقه داشته باشن و صرفا بخاطر جلب توجه فقط نباشه این نظر اوناست ولی درکل من کلا ازاون دسته ادمایی هستم ک دوسندارم تو خونم و جایی ک دارم زندگی میکنم حیوون باشه

من خودم مخالف نگهداری از حیواناتم اصلا هم خوشم نمیاد ولی این نظر منه خیلیا ممکنه علاقه داشته باشن و ...

من خودم سگ دارم البته 😅من منظورم حیوونای متعلق به حیات وحشه که مخالفم وگرنه اون که بله ۴ دیواری اختیاری تا وقتی آسیبی به کسی نرسه هرکسی ازاده هر طور میخواد زندگی کنه 

[QUOTE=242543198]من خودم سگ دارم البته 😅من منظورم حیوونای متعلق به حیات وحشه که مخالفم وگرنه اون که بله ۴ دیواری اخت ...[/QUOTE

اتفاقا همسرم ازبچگی سگ داشته اما ازدواج ک کردیم اصلا ب هیچ عنوان تو خونه سگ نیاورد فقط و فقط تو باغ نگهمیداره،، طبق اصول و روابطی ک بین انسانهاباهم باید باشه وقتی حیوون تو خونه میاد جایگاه ها هم عوض میشه و این مباحث زیادن من خودم اصلا دوسندارم دربارش صحبت کنم ولی ب قول شما چهار دیواری اختیاری ولی تازمانی ک مزاحمت برای همسایه نداشته باشه 

[QUOTE=242543198]من خودم سگ دارم البته 😅من منظورم حیوونای متعلق به حیات وحشه که مخالفم وگرنه اون که ...

بله عزیزم شما هم مختارید که عقاید خودتون رو داشته باشید و با انتخاب خودتون زندگی کنین👍خوشبخت باشید

نه قاچاقی وارد میکنن یه سری آدم پولدار بی درد ک نمیدونن کجای زندگیشون چیزی خالی هست می‌خرن، هر دامپز ...

وای خدا😞

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️