2777
2789
عنوان

خانمایی ک قبل از عقد، صیغه شدید، میشه تشریف بیارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 27 پست
مامان آینده جان انشاءالله ک ب زودی تاپیک بارداری بزنی:) ولی دستت می گیرن یعنی چی؟
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
ممنون دوستان عزیزم بخاطر کمکتون و وقتی ک گذاشتید:)
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باران جون اون روزی که برای آزمایش رفتیم جزو قشنگ ترین خاطرات زندگیمه...من گلاب به روت دستشوییم نمیومدشوهرم یه دلستر خرید و رفتیم پارک کنار آزمایشگاه که من بخورمش و راه برم بلکه فرجی شهتوی پارک شلنگ آ ب روی زمینو ندیدم و نزدیک بود بخورم زمین که آقای همسر گرفتممنم هول شدم هواسم نبود دلسترو ریختم سر تا پاشو کثیف کردم
به جز از علی نباشد به جهان گره‌گشایی / طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی
ما الان هم ک ب هم محرم نیستیم خودمون با هم بیرون میریم و صحبت می کنیم، مثل جلسات مشاوره... ولی نمیدونم برای ازمایش چ لزومی داره محرم شدن!؛)
اول آزمایش بدین به نظر من اگر ایشالله مشکلی نبود محرم شین وااااای که اگه از طرف خوشت اومده باشه چه استرسی داره آزمایش
به جز از علی نباشد به جهان گره‌گشایی / طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی
چ قشنگ مامان صدرا جان، من اولین بار ک با هم رفتیم رستوران، ی لامپ تزیینی گذاشته بودن گوشه دیوار، سیمش زیر صندلی من بود اومدم جابجا کنم صندلی رو یهو دیدم یکی همچین هول کرده و ب طرفم داره میاد و میگه مواظب باش، ترسیدم... بعد دیگه لامپ رو نگه داشت و دستشم سوخت کمی؛)) مثلاً بار اول بود و منم خجالت می کشیدم:))