2777
2789
سلام خانما، ایا برای صیغه هم مثل «بله» عقد جمله های تشریفاتی گفتید یا نه؟؟ چقدر از لفظ صیغه بدم میاد!:|
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اینطور، بستگی ب طرف داره چطور ازم بپرسه..
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
خوب بگو محرمیت من قبل از عقد وقتی که دیگه کاملا و ١٠٠% مطمین شدم که همین آقا مناسبه و میخوام باهاش ازدواج کنم قبل از عقد چون میخواستیم راحت باشیم بین خودمون محرمیت خوندیم.ما رفتیم محضر.جملاتش مثل عقد بود.ولی فقط خودمون و خانوادمون میدونستن جریان محرمیتو.فامیل تا زمان نامزدی چیزی نفهمیدن.منم هر شب پیش شوهرم بودم
به جز از علی نباشد به جهان گره‌گشایی / طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی
Tootiyaجان، ممنونم شما هم خوشبخت باشید، راستش من اصلاً دلم نمی خواست چون ب فاصلهء چند روز بعدش عقدمونه، اما برای ازمایش و ... میگن ک محرم باشید..
من هم 4ماه محرمیتم طول کشید و واسه اینکه بتونیم رفت و آمد کنیم و بیشتر خانواده ها رو بشناسیم و... حتی رفتیم شعر دیگه تا با بقیه ی فامیل مادرشوهرم هم آشنا بشیم تا باآگاهی و شناخت کافی این ازدواج صورت بگیره بعد از 4ماه هم عقد محضری کردیم خیلی هم راضی بودم شکرخدا