گندم0خاتون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 297 عنوان ینی خونه جن داره؟ 233 بازدید | 26 پست چن وقته دخترم همش میگفت مامان چرا شبا میای بالا سرم می ترسونیم. منم چن شب (که دیشب هم بود) رفتم پیشش خوابیدم تا نترسه صبح همسرم میگفت چرا نصفه شبی بیدار میشم میبینم زل زدی بهم😐اما من مطمئنم که وقتی پیش دخترم خوابیدم دیگه به اتاق خودم نرفتم !! کاربر جدیدم😒 1401/04/05 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترلکستان عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5450 یا امام حسین خوبه جنه نرفته بغل شوهرت بخابه😂 راستی ی سوال ک ذهنم رو درگیر کرده ب نظرتون جن نر ترسناکه یا ماده؟؟😁🤦🏻♀️ تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... . زندگی کنیم . 🤍⛓️.
aeg عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 9056 توی خونت یه جلسه قران خونی بزار منم همینجور بودم مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
sami2255 عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2355 خودتونو نترسونین،فضای خونه رو معنوی کن اسپند دود کن.ایت الکرسی چهارقل بخون,قرآن هم از ترس دور نگهت میداره هم اگه شکی داری برطرف میشه
مامان_مهربون_آینده1 عضویت: 1392/02/04 تعداد پست: 13825 شاید خودت تو خواب راه میری، چون کسیکه تو خواب راه میره خودش اصلا متوجه نمیشه و بعدشم یادش نمیاد برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️
زیزی_گولی عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 7219 سوره بقره بزار پخش شه میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
دخترلکستان عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5450 خودتونو نترسونین،فضای خونه رو معنوی کن اسپند دود کن.ایت الکرسی چهارقل بخون,قرآن هم از ترس دور نگهت م ... ببخشید شما ت جواب پیام من چی نوشته بودین برام بالا نمیاد تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... . زندگی کنیم . 🤍⛓️.