2777
2789

اومدم فرودگاه اخه پرواز دارم ساعت ۹شب بیرون نمیتونم برم داروخانه  

یدونه بی بی زدم هاله انداخت 

میخوام یکی دیگه هم بزنم فقط اورژانس داره بنظرتون برم بگم بی بی چک دارین یا ن؟ 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

حالا چه عجله ایه بذار برس مقصد

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون موقع همسرم میفهمه نمیخوام بدونه 

یواشکی بخر مگه با شما دسشویی هم میاد همسرتون؟

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️
خوب خوشحالم دیگه چکارش دارین..از ذوقشه مامان😊😊 آره بابا برو بگیر چی میشه مگه..تازه اگه بدونی بارد ...

مرسی عزیزم ♥️

میترسم نداشته باشن بنظرت دارن یا نه؟

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
نخیر🙄🙄 خب خانوم گل تنهایی که نمیتونم برم بخرم حتما باید همسرم باهام باشه 

بگو تو بشین ماشین من برم نواربهداشتی بگیرم زشته تو بری