mami_yalda مدیر عضویت: 1390/11/01 تعداد پست: 903 عنوان دلم میخواد خودمو بچه هامو بکشم | مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 31 پست بخاطر شوهر عوضیم من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد. 1401/04/05 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
galbamsakhtshekadt عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 2923 من جونم واسه بچه هام در میره زنگ میزنه تهدیدم میکنه غلط کرده سر چی تهدیدت میکنه بعدشم تهدیدش نگه دار برو ازش شکایت کن تا ببندنش روانی لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
mami_yalda مدیر استارتر عضویت: 1390/11/01 تعداد پست: 903 خودتو بکش بچه هات چ گناهی کردن والا چون من بمیرم میفتن زیر دست اون روانی من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.
mami_yalda مدیر استارتر عضویت: 1390/11/01 تعداد پست: 903 غلط کرده سر چی تهدیدت میکنه بعدشم تهدیدش نگه دار برو ازش شکایت کن تا ببندنش روانی بیخود و بی جهت زنگ میزنه منو میبنده به فحش های رکیک میگه میکشمت،فلانت میکنم من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.
mami_yalda مدیر استارتر عضویت: 1390/11/01 تعداد پست: 903 بچه رو بهتون داده؟ بله پیش منن من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.
galbamsakhtshekadt عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 2923 بیخود و بی جهت زنگ میزنه منو میبنده به فحش های رکیک میگه میکشمت،فلانت میکنم خب اخه سر هیچ و پوچ مگه میشه چرا جدا زندگی میکنی ازش مشکل اصلیش چی بود ک جدایین از هم ولی طلاق نداده لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
مامحلما عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 3888 چون من بمیرم میفتن زیر دست اون روانی راهی دیگه پیدا کن این چ کاریه حرفشم جالب نیس
Samaneh8051 عضویت: 1394/05/26 تعداد پست: 1822 بله پیش منن بازم یه قدم جلوتر از منی...من هر روز و هردقیقه استرس و ناراحتی رو تحمل میکنم چون اگه برم بچه رو ازم میگیره...بچمم ازش خوشش نمیاد و چسبیده ب من... شاید در جهانی دیگر….
mami_yalda مدیر استارتر عضویت: 1390/11/01 تعداد پست: 903 خب اخه سر هیچ و پوچ مگه میشه چرا جدا زندگی میکنی ازش مشکل اصلیش چی بود ک جدایین از هم ولی طلاق نداده خیانت،خشونت،تعادل روانی نداشت،اذیتمون میکرد،افسرده شدم،التماسش کردم یمدت جدا باشم،الانم میگه برگرد،من میگم نه من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.
mami_yalda مدیر استارتر عضویت: 1390/11/01 تعداد پست: 903 دیشب بمن میگه تو قیافه نداری،هیکلت فلانه،شکمت،سینه ت،ولی دوس دختر من چنین و چنانه،باید از فلان جاش بخوری،میگم باشه برو سراغ همون دست از سر من بردار من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.
samira196 عضویت: 1393/06/12 تعداد پست: 108 خیانت،خشونت،تعادل روانی نداشت،اذیتمون میکرد،افسرده شدم،التماسش کردم یمدت جدا باشم،الانم میگه برگرد،م ... با وکیل مشورت کردین؟حتما به وکیل مراجعه کن شاید نیاز باشه ازش شکایت کنی
mami_yalda مدیر استارتر عضویت: 1390/11/01 تعداد پست: 903 با وکیل مشورت کردین؟ حتما به وکیل مراجعه کن شاید نیاز باشه ازش شکایت کنی امروز میخوام برم من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.
mami_yalda مدیر استارتر عضویت: 1390/11/01 تعداد پست: 903 مشکل من اینه که شدید ازش میترسم من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.
samira196 عضویت: 1393/06/12 تعداد پست: 108 مشکل من اینه که شدید ازش میترسم عزیزم هر کسی جای شما بود هم میترسیداحتیاط کنروانی شوخی ندارهازش دوری کن، تحت هیچ شرایطی نزدیکش نشو
galbamsakhtshekadt عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 2923 خیانت،خشونت،تعادل روانی نداشت،اذیتمون میکرد،افسرده شدم،التماسش کردم یمدت جدا باشم،الانم میگه برگرد،م ... خب اگه همه اینا رو داره چرا نمیری دادگاه طلاقت خودت بگیری بعدشم برو جایی ک اون از محل زندگیت خبر نداشته باشه لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
mami_yalda مدیر استارتر عضویت: 1390/11/01 تعداد پست: 903 خب اگه همه اینا رو داره چرا نمیری دادگاه طلاقت خودت بگیری بعدشم برو جایی ک اون از محل زندگیت خبر ندا ... خب چون حق طلاق با مرده،و من مدرکی ندارم،تابحال نرفتم پزشکی قانونی من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.