2777
2789
من جونم واسه بچه هام در میره زنگ میزنه تهدیدم میکنه

غلط کرده سر چی تهدیدت میکنه بعدشم تهدیدش نگه دار برو ازش شکایت کن تا ببندنش روانی

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غلط کرده سر چی تهدیدت میکنه بعدشم تهدیدش نگه دار برو ازش شکایت کن تا ببندنش روانی

بیخود و بی جهت زنگ میزنه منو می‌بنده به فحش های رکیک میگه میکشمت،فلانت میکنم

من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.
بیخود و بی جهت زنگ میزنه منو می‌بنده به فحش های رکیک میگه میکشمت،فلانت میکنم

خب اخه سر هیچ و پوچ مگه میشه چرا جدا زندگی میکنی ازش مشکل اصلیش چی بود ک جدایین از هم ولی طلاق نداده

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
بله پیش منن

بازم یه قدم جلوتر از منی...من هر روز و هردقیقه استرس و ناراحتی رو تحمل میکنم چون اگه برم بچه رو ازم میگیره...بچمم ازش خوشش نمیاد و چسبیده ب من...

شاید در جهانی دیگر….

خب اخه سر هیچ و پوچ مگه میشه چرا جدا زندگی میکنی ازش مشکل اصلیش چی بود ک جدایین از هم ولی طلاق نداده

خیانت،خشونت،تعادل روانی نداشت،اذیتمون میکرد،افسرده شدم،التماسش کردم یمدت جدا باشم،الانم میگه برگرد،من میگم نه

دیشب بمن میگه تو قیافه نداری،هیکلت فلانه،شکمت،سینه ت،ولی دوس دختر من چنین و چنانه،باید از فلان جاش بخوری،میگم باشه برو سراغ همون دست از سر من بردار

خیانت،خشونت،تعادل روانی نداشت،اذیتمون میکرد،افسرده شدم،التماسش کردم یمدت جدا باشم،الانم میگه برگرد،م ...

با وکیل مشورت کردین؟

حتما به وکیل مراجعه کن شاید نیاز باشه ازش شکایت کنی

خیانت،خشونت،تعادل روانی نداشت،اذیتمون میکرد،افسرده شدم،التماسش کردم یمدت جدا باشم،الانم میگه برگرد،م ...

خب اگه همه اینا رو داره چرا نمیری دادگاه طلاقت خودت بگیری بعدشم برو جایی ک اون از محل زندگیت خبر نداشته باشه 

خب اگه همه اینا رو داره چرا نمیری دادگاه طلاقت خودت بگیری بعدشم برو جایی ک اون از محل زندگیت خبر ندا ...

خب چون حق طلاق با مرده،و من مدرکی ندارم،تابحال نرفتم پزشکی قانونی