2777
2789

درد چی عزیزم 

باید دکتر براتون تجویز کنه خود درمانی تو بارداری خطرناکه 

من هر وقت سوال دارم  نمیتونم مطب برم 

زنگ میزنم  مطب منشی پزشکم بعد سوالم میگم دکتر جواب میده 

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد چی عزیزم  باید دکتر براتون تجویز کنه خود درمانی تو بارداری خطرناکه  من هر وقت ...

مرسی عزیزم

هماتوم دارم و خود دکتر شیاف داده اما امروز خیلی دردم زیاد شده بخاطر همین بجای شب الان گذاشتم تا شاید دردم کم کنه

مرسی عزیزم هماتوم دارم و خود دکتر شیاف داده اما امروز خیلی دردم زیاد شده بخاطر همین بجای شب الان گذ ...

آهان خب دکتر داده مشکلی نیس عزیزم. مراقب خودتون باشید. استراحت داشته باشید 

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
آهان خب دکتر داده مشکلی نیس عزیزم. مراقب خودتون باشید. استراحت داشته باشید 

ممنون گلم

عزیزم جسارتا

شما ۱۲هفته متوجه جنسیت بچه اتون شدید؟

آخه من ۱۳هفته ام و دکتر ۱۲هفته گفت احتمالا دختره و خواستم ببینم برای کسی تجربه بود ۱۲هفتا بگن دختر و ۱۸ پسر باشه

ممنون گلم عزیزم جسارتا شما ۱۲هفته متوجه جنسیت بچه اتون شدید؟ آخه من ۱۳هفته ام و دکتر ۱۲هفته گفت ا ...

آره خیلیا دیدن بچه دختر پسر شده پسر دختر البته این اشتباهات برا ضعف تشخیص پزشکه وگرنه جنسیت بچه که همون اول شکل گرفته  زمان لقاح 

بعضیا دستگاه سونوگرافی قوی دارن پزشک خوبی هم نگاه می‌کنه درست حدس بزنن ردخور نداره 

ولی ممکنه با بند ناف اشتباه پسر تشخیص بدن  ولی دختر معمولا  خطاش کمتره 

البته طریقه قرار گرفتن جنین هم مهمه

والا دکتر اصلا جنسیت نگفت بهم خیلی عصبانیم کرد بعضیا میگن یه درصدی   

۴۰۰هم گرفت  هر چی گفتم بگو گفت برا جنسیت بعدا جدا سونو بیاین😕😐

ولی خب بچه ها سایت عکس سونو گفتن پسره  فعلا تیکر پسر زدم 

الان ۱۵هفتمه

ان شالله فردا میرم سونو نوبت گرفتم برا جنسیت. یه سونوگرافی خوب  دیگه 

اون سونو که جنسیت بهم گفت ان تی بود ۱۲هفته 

بهم گفت ان تی برا چک سلامتیه نه تشخیص جنسیت 

گفتم حالا به چک کن گفت نه  حتی نزاشت فیلم بگیرم گفت برا  غیر غربالگری ها اجازه فیلم گرفتن میدم فقط

منم اصرار نکردم