2777
2789
عنوان

میگو سوخاری

1833 بازدید | 18 پست

سلام

شوهرم یه بسته میگو سوخاری گرفته.

نمیدونم با نون باید خورد یا برنج.

و اینکه برای یه وعده یه نفر چنتا دونه اش کافیه؟

همینجوری با روغن بذارم داغ بشه؟

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بت برنج خوشمزه تره .اونم بستگی به اندازه میگو داره

سوخاریه اندازه یه انگشت تپلی

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
من با برنج و سیب زمینی سرخ کرده درست میکنم ...بعضی ها با سالاد می خورن ..روغن داغ کن بچین داخل روغن ...

سوخاریه.

مثل سبدسوخاری قارچ و مرغ اینا داره

عزیزم هیچ نوع سوخاری ای رو با برنج نمیخورند

پس بذارم تو روغن داغ شه با سس بخوریم؟

عزیزم هیچ نوع سوخاری ای رو با برنج نمیخورند

شاه میگو رو که من سوخاری میکنم با برنج عالی میشه . خیلی از جنوبیها این کارو میکنن اونی که تنهایی سرو میشه ب را خارجکیاس اونا مرغمم با برنج نمیخودن

اگر سیر میشید با سس بخورید ..ولی هرکی بگی میگه با برنج 

من اصلا دوس ندارم.نمیدونم خریده برا امتحان یا چی🥴

باشه برا شام پس

شاه میگو رو که من سوخاری میکنم با برنج عالی میشه . خیلی از جنوبیها این کارو میکنن اونی که تنهایی سرو ...

عزیزم شاه میگو رو هم اصولاً کبابی میکنند و خالی سرو میشه . 

سوخاری با پلو تناسب نداره .. اما خوب اصولاً ما ایرانی ها خیلی چیزها و موقع طبخ و سرو به هم میریزیم .. همین ماکارونی مثلاً 🤦