2777
2789

همش فک میکنم که چیا بهش یاد بدم 

مثل فصلها (با توضیح)

بدن 

رنگ ها 

نون چ جوری تهییه میشه .... 

ی چنتا نمونه شما بگین لطفا 

⭕ میخام بفرستمش مهد ولی خودمم دوس دارم بهش بگم خیلی چیزارو ...

خاهر زادم انگلیسی اروم اروم یاد گرفت

با کلی شعر این چیزا

البته خاهرم اونو پیش یه معلم میفرستاد.

مجازی باهم تماس تصویری میگرفتن کلاس برگزار میکردن

انگلیسیش عالی شده

الان کلن سطحش از همه بچه ها بالاتره با کسی قابل مقایسه نیس

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه چهارساله باید بازی کنه(به غیر از گوشی بازی که جدیدا یه گوشی دست بچه میدن و خودشونو خلاص میکنن!)

از طریق بازی خلاقیت بدست میاره 

تو مهدکودکم بهش کیلو کیلو اطلاعات عمومی یاد میدن که تا ۷ سالگی میشه پز داد به فک و فامیل 

۸ سالگیم همشو از دم یادش میره 

تو زندگیشم اگه یو درصد اثر بذاره اطلاعات عمومی

بچه چهارساله باید بازی کنه(به غیر از گوشی بازی که جدیدا یه گوشی دست بچه میدن و خودشونو خلاص میکنن!) ...

منظورم از اطلاعات عمومی چیزای خیلی سنگین نیس 

و لزوما واس پز دادن هم نیس 

واس رشد ذهن ،واس این که مغزش تمرین کنه، واس این ک فک کنه !!!!

دخترم علاقه ای ب گوشی نداره

خاهر زادم انگلیسی اروم اروم یاد گرفت با کلی شعر این چیزا البته خاهرم اونو پیش یه معلم میفرستاد. م ...

اینم جالبه اتفاقا تو فکرش هستم ولیی یکم سنگینه شاید حوصله سر بر باشه باید واسش برنامه ریزی کنم که خسته و زده نشه 

دختر من الان حروف انگلیسی و رنگها و اعداد تا ده و حیوانات انگلیسی رو بلده؛ ولی هیچ کدومشونو من بهش یاد ندادم.از کارتون یاد گرفته.

بنظرم با بازی کردن هرچیزی رو که میخوای بهش یاد بده.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
شغل  رنگ  احساسات  فصل ها. خوراکی ها . حیوانات وحشی و اهلی . میوه ها  &nb ...

چ جالب 

اسم کتاب چیه ؟ 

امروز ب همسرم سپردم کتابای پیش ۱ و بخره تا سال بعد خودمم ی کم باهاش کار کنم اروم اروم 

شناخت رنگ ها میوه ها حیوانان اعضای بدن و نشان دادنش رو بدن خودش و مادر یا عروسک.اهلی و وحشی بودن حیوانات محل زندگی شون غذاشون.شناخت احساسات تقلید حرکات بدن.سمت چپ و راست بدن خودشون و دیگران.شعر حفظ باشه سوره قران حداقل دوتا سوره و شعر خیلی کوتاه.وسایل نقلیه اماکن مثل مسجد مدرسه رودخونه...مفاهیم کوتاه بلند زیر رو بزرگ‌کوچک کثیف تمییز....

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
دختر من الان حروف انگلیسی و رنگها و اعداد تا ده و حیوانات انگلیسی رو بلده؛ ولی هیچ کدومشونو من بهش ی ...

دختر منم کم و بیش اینارو بلده 

ولی خیلی دوس دارم خودمم بهش بگم 

چون تجربشو دارم میدونم که مامانا بگن بهتره

شمردن تا ۲۰.معکوس شمردن از ۱۰تا ۰.شناخت اعداد ۱تا ۱۰.مهره جلوش بریزی ۳تا بده دوتا بده ۵تا بده.ذهنی بتونه ۲رو با ۳ جمع کنه ۳رو از ۵جمع کنه(جمع و تفریق زیر  ۵)

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀