2777
2789

اینا رو دیروز داده به شوهرم ک بیاره خونه شب خوشحال املت درست کردم که با سبزی بخوریم خدایی خیلی هم هوس کردم وقتی دیدم 

وقتی سبزی هارو باز کردم (تو پارچه پیچیده بود) دیدم همش پلاسیده و خرابه خیییلی ام خراب شما باشین چیکار میکنین 

بار اولشم نیست قبلا هم مثلا نون می‌خره نونای کهنه تو یخچالشو میده به ما خیلی ناراحت میشم یا مثلا جوراب کهنه های شوهرشو میده ب شوهرم میگه نوی تو بپوش نکبت خانم 

دلم میخواد عکس سبزی هارو بفرستم براش بگم ممنون بابت سبزی ها ولی کاش قبلش نگاه میکردین چون بیشتر انگار قصدتون بی احترامی بوده تا محبت یا بگم ممنون ولی ما تو خونمون گوسفند نداریم 😠😠 

عکسش الان میذارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نگو بنداز دور

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

امروز یا فردا آبگوشت درست کن دعوتشون کن بدار تو سفره ببینه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

خب شوهر شما ینی متوجه نمیشه جورابا نو نیستن ؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

شوهرت هیچی قبول نکنه بگه مرسی ماخودمون خونه سبزی تازه گرفتم داریم چندباربگه قبول نکنه درست میشه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

هیچی نگید ولی به شوهرت یاد بده دیگه چیزی ازش نگیره. بهانه بیاره مثلا بگه دیروز کلی سبزی خریدیم اونا خراب میشن 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار