2777
2789
عنوان

اونایی ک گزارش زدن

267 بازدید | 24 پست

کارتون درست نبود چون ممکنه ی زن توی این دام بیفته کاش میزاشتین ک  دخترا و زنای کم سن اگاه باشن و خدای نکرده اون اتفاق تکرار نشه و بدونن عاقبت این کار چیه. من فقط کمک خواستم و خواستم اگاه بشن خیلی ها و خدای نکرده گول نخورن تا ب چ کنم چ کنم و خودکشی فکر نکنن. حالام گزارش بزنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دست بردار دیگه عاشق پربازدیدی هستی ؟  آخه کی با اون تاپیک درس عبرت میگرفت😐

عزیزم خیلی ها دوست پسر دارن. پس خوبه بدونن نباید تو هر رابطه ای از حدی فراتر رفت. ک عاقبتش رو دیدین. خیلی ها گیر کردن تو  این منجلاب. نمونش نوزادی ک تو سطل پیدا شده بوده

تاپیکم درمورد خیانتو پشیمونی بود اما گزارش زدن. 

عه دوباره بگو

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
عزیزم خیلی ها دوست پسر دارن. پس خوبه بدونن نباید تو هر رابطه ای از حدی فراتر رفت. ک عاقبتش رو دیدین. ...

درسته ادم باید از تجربیات دیگران استفاده کنه

تا هر چیزی را تجربه نکنه 

اما بعضی ها باور نمیکنن

عه دوباره بگو

دوستش متاهل بوده میخواسته جدا بشه تقریبا تصمیم‌کرفته بوده که جدا بشن از هم‌که میره دوست پسر میگیره با پسره رابطه داشته

بعدش با شوهرش رابطش خوب‌میشه و الان حامله اس و بچش از دوست پسرشه 

اسی تاپیک زده بود که دوستم این شرایطو داره میخواد خود کشی کنه چکار کنم

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤