2777
2789

من دیدم تعریف کردم دیگه ندیدم🥺🥺🥺خدالعنتم کنه😭😭😭

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

من یه بار بچه تر بودم دیدم.. اما توی همون خواب هم نتونستم چهره اش رو واضح ببینم ولی یه جوون قد بلند و تقریبا هیکلی بود 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوابشون رو دیدم.چهره ندیدم ولی نورانی دیدم.ولی یه آرامشی داشت که واقعا نمیشه وصفش کرد

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا

چهل صبح موقع اذان صبح دعای عهد رو بخون و هربار بعد از خوندنش یه کاسه آب بریز تو حیاط و امام زمان ع رو صدا بزن و باهاش حرف بزن . نمازتم سر وقت بخون .

دوست من این کارو انجام داده بود ، جواب داده بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
چهل صبح موقع اذان صبح دعای عهد رو بخون و هربار بعد از خوندنش یه کاسه آب بریز تو حیاط و امام زمان ع ر ...

واقعاااا.... ممنونم ابجی جان برا راهنمایت امیدوارم برا منم جواب بده 

اخی ایشالا ک دوباره ببینی ولی من همون یبارم ندیدم 😔😔

من چله میگرفتم برا سلامتی و ظهور

و زیاد برا ظهور گریه میکردم 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چ خوب کاش منم میدیدم ارزو دارم ببینم 😍

ان شاالله می بینی عزیزم. 

ما بچه بودیم از ساعت ۹ صبح بیرون بودیم تا ۷ عصر . فقط وقت ناهار برمیگشتیم خونه هامون.. همش در حال بازی بودیم. 

یکی از برنامه هامون این بود که ساعت ۷ شب که بازی تموم میشد یه فرش می‌انداختیم توی حیاط یکی از بچه ها در مورد امام زمان حرف میزدیم ، میوه می‌خوردیم بعد اذان میداد وضو می گرفتیم نماز جماعت میخوندیم.. 😅😅😅

یادمه آرزوی بچگی من این بود که زن امام زمان بشم 😄😄😄

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
واقعاااا.... ممنونم ابجی جان برا راهنمایت امیدوارم برا منم جواب بده 

آره عزیزم . خواهش می کنم . اتفاقا خودمم تو فکرش بودم همین روزا امتحان کنم ‌. ان شاالله که می بینیشون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
آره عزیزم . خواهش می کنم . اتفاقا خودمم تو فکرش بودم همین روزا امتحان کنم ‌. ان شاالله که می بینیشون

انشالا خدا دیدن روی نورانی این بزرگوارو قسمت همه بکنه