2777
2789
عنوان

میخوام بلاگر شم اما...

386 بازدید | 12 پست

نه از این بلاگرای روزمرگی و آموزشی و... می‌خوام بلاگر گویندگی بشم، معمولا هر کسی یه استعدادی داره و استعداد منم تو نوشتن و صدام هست(با توجه به نظر اطرافیان)، خیلی دنبال راه درآمد بودم به نظرم با این اوضاع که بیشتر مردم وقتشون رو صرف اینستا و اینترنت می‌کنند این راه خیلی خوبیه. 🥲🙌🏻

نظرتون چیه؟ یه پیج گویندگی و داستان می‌تونه بازدید خوبی داشته باشه؟ 🥺🧡

و اینکه استعداد شما تو چه عرصه‌ای هست؟ ازش راضی هستید؟ 

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)

بله خیلی عالیه👏👏👏👏👏👏

من خودم هم خیلی راوی و گوینده خوبیم همه میگن 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
خوش وقتم قشنگم🧡✨ امیدوارم موفق بشی

سپاس گلم💛

خب ممکنه ناامید بشی

درسته الان خیلی بساط بلاگری و این چیزا گرمه

ولی نبایدم انتظار داشته باشی تو یه هفته فالورات هزار تا یا بیشتر بشه

اما اگه صبر داری و با حوضله پیش میری عالیه

شروع کن😍

فقط خدا

عزیزم کلا ادم خاص خودش و میخواد من یه پیج جدیدا زدم 

برای یراستوری خیلی امکانات دارم مثلا خونمون حیاط داره گل دارم یه خونه خارج از تهران داریم سگ داریم باغ درخت داریم کتاب خون هستم کلی کتاب دارم  مثلا  یه هفته مسافرت بودم ولی واقعا تو اون یه هفته وقت نکردم حتی از خودم یه عکس بگیرم چه برسه بخوام بزارم اینستا و استوری این حرف ها

تو هر زمینه ای فعالیت میکنید باید اهلیتش و داشته باشید موفق میشید 

فقط لطف خدا
خب ممکنه ناامید بشی درسته الان خیلی بساط بلاگری و این چیزا گرمه ولی نبایدم انتظار داشته باشی تو یه ...

آره جذب فالوور واقعا سخته، من بیشتر تلاشم رو روی کیفیت پست‌هام می‌ذارم تا بازدید خوبی داشته باشه. 

ممنونم از راهنمایی‌هات گل‌بانو🥺🍀

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)