2777
2789

سلام من یازدهمم قبل آنلاین شدنا معدلم واقعا هر سال بیست بود ولی بعدش فقط حاضری زدم و خوابیدم یعنی دهم و یازدهم فرت😕

الان شروع کنم بنظرتون میشه ی سال وقت دارم فیکس 

چجوری و از کجا شروع کنم بشینم از دهمم بخونم؟ 

منم لایک کن 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان هم میشه شروع کن حتما کانون فرهنگی آموزش قبل خوب بود الانم اگر خوبه با همون ثبت نام کن‌که مر ...

ثبت نام کردم گلم درسای تخصصی رو مشاور هم برداشتم آزمون هم برداشتم حدود سی تومن هزینه کردم خودمم میدونم در توانم هستش ولی انگیزه ندارم 

هرکی میخوادپولداربشه بره لینک زیر وبازی کنه😍

تا پنجاه میل خرید رایگان باارسال رایگان قابل برداشت به حساب بانکی😍

http://Bnmd.ir/AD?id=663401

به خدا من ۲میل برنده شدم ومانتو وبندانداز باکرم کالیستا ویه بسته نسکافه زدم😍

فقط تا ۱۲ شب بازی کن گردونه شانست رو بچرخون

بشتابییییید

درآخربرای من صلوات بفرستبن که این سایت هارو معرفی میکنم😍

http://Bnmd.ir/AD?id=663401

قلمچی ثبت نام کن  کتاب تست بخر  اگه میتونی مشاورم بگیر  و با جدیت بخون

گرفتم همه شو آزمونارو ثبت نام کردم مشاور گرفتم آموزشگاه هم همه درسای تخصصی رو ثبت نام کردم مشکلم اینه انگیزه ندارم 

گرفتم همه شو آزمونارو ثبت نام کردم مشاور گرفتم آموزشگاه هم همه درسای تخصصی رو ثبت نام کردم مشکلم این ...

به وقتی فک کن ک قبول شدی و راحتی دیگه

فک کن هر دو هفته یه بار باید ب مباحث کانون برسونی و تراز خوب بیاری

هدف کوتاه مدت بذار بره خودت

با ساعت مطالعه کم شروع کن و کم کم زیادش کن

برنامه دو هفته ای بریز و تحت هر شرایطی و به هر قیمتی ب برنامه ای ک نوشتی عمل کن

تا میتونی تست بزن و آزمون بگیر از خودت

یه سررسید بردار و هر مبحثی ک تموم میشه تاریخ مرورشو مشخص کن و هرروز صبح اولین کاری ک میکنی سررسید برگه همون روزو نگاه کن و اول مرورا رو سریع انجام بده

نکته برداری تستارو دست کم نگیر..آدم هی سر بعضی نکته ها فک میکنه یاد گرفت و دیگ لازم نیس بنویسه ولی بخدا یادت میره تا میتونی نکته ها رو بنویس با مدادم بنویس ک بعد از ی مدتی ک دیدی ی نکته خیلی برات اسونه و یاد گرفتی پاکش کنی

خلاصه برداری..داشتن تستای مارک دار..و تحلیل آزمون چیزای خیلی مهمین ک ادم خیلی جاها از رو تنبلی بیخیالشون میشه ولی اصصصلا پشت گوش ننداز

اگ هم انگیزه نداری میتونی با یه نفر درسخون درست حسابی شروع کنی یا بری کتابخونه هایی ک جو درس خوندنشون زیاده( ن اینایی ک بیشترشون با رفیقاشون اومدن نشستن حرف میزن)

کمال گرایی رو بذار کنار..حتی اگه یه روز بنا به هررردلیلی تا ساعت ۹ شب هم نخوندی..نگو فردا..تا اخر شب میتونی ۲ تا ۳ ساعت بخونی و فقط وقتی نزدیک کنکورت بشه میفهمی چقد اون دو سه ساعتا مهم بودن

اگ کلاس ثبت نامکردی حتما حتما حتما تا ۲۴ ساعت بعد هر جلسه مرور کن مطالب اون جلسه رو

موفق باشیی🤍🫂