2777
2789
عنوان

به کی بگم؟ از دست این همسایه بد

331 بازدید | 9 پست

همسایه روبرومون همین که ما این خونه رو خریدیم زد تو کار ساخت و ساز و طبقه دوم برای خونش درست کرد 

پوفففف 

آسایش نزاشته هر روز تو بالکن با کفتراش

حتی الان که ساعت ۶ و نیمه بیشور اومده تو بالکن

خواب نداری تو مرد حسابی؟؟ 

چجوری من ورزش کنم پوفففف

خیر سرم اومدم تو حیاط یه ریلکسی کنم ورزش انجام بدم 

میبینم طرف در خونه رو باز کرده 

چون وضعیتم کمی نامناسبه نشستم تو نقطه کور حیاط 

ولی مگه میره  

؟

با چوب داره کفتراش و پرواز میده😑😑😑

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف فک کن آدم بره خونه ویلایی مستقل بخره که آسایش داشته باشه همسایش کفتر باز از آب دربیاد  

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

بهش تذکر بده ، یا برای حیاط تون سایه بون بزنید دید نداشته باشه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اوف فک کن آدم بره خونه ویلایی مستقل بخره که آسایش داشته باشه همسایش کفتر باز از آب دربیاد   &nb ...

همینش آدم و زور میده😂

گفتیم تو این خونه تا آخر عمر به خوبی و خوشی ...

نههههه بیا ببین چه چیزی رفته ت پاچت

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
وضعیت نامناسب یعنی چجوری

خو دخترا معمولا چجوری ورزش می‌کنن؟