fayid_82 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 15 عنوان کسی هست طلاق گرفته باشه کمکم کنه؟! 216 بازدید | 28 پست خواهرم داره جدا میشه درخواست طلاق توافقی داده جلسه های مشاورشم رفتن امروز تموم شدولی الان پشیمون شده مهریه میخاد بگیره میتونه الان درخواست بده؟ یا بخاطر درخواست طلاق توافقی نمیتونه دیگه مهریه بگیرهـ 1401/04/05 | 03:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلای_عاشق عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1651 عزیز از ی وکیل کارکشته کمک بگیرین اینجا کسی نمیتونه دقیق کمک کنه چه بگویم....؟ نگفته هم پیداست...!
fayid_82 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 15 عزیز از ی وکیل کارکشته کمک بگیرین اینجا کسی نمیتونه دقیق کمک کنه چشم حتما ولی نگرانه گفتم شاید کسی شرایطشو داشته باشه جواب بده
fayid_82 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 15 این درخواستو پس بگیره یه درخواست دیگه بده یعنی از اول باید جلسه های مشاوره رو طی کنه🥲کلی راه هارو اومدع طفلی
شهرزاد۲۶ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 8924 یعنی از اول باید جلسه های مشاوره رو طی کنه🥲کلی راه هارو اومدع طفلی ن فکرنکنم دیگه نیاز باشه
7_samin_ عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1010 خب میتونه نره دادگاه اونوقت کنسل میشه یا به همون مشاوره ها بگه منصرف شده
7_samin_ عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1010 یعنی از اول باید جلسه های مشاوره رو طی کنه🥲کلی راه هارو اومدع طفلی تو طلاق توافقی مشاوره باید برن وگرنه دادخواست طلاق اگر فقط از طرف زن باشه دیگه نیاز به مراحل مشاوره اینا نیس
silverrain عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1628 تو طلاق توافقی مشاوره باید برن وگرنه دادخواست طلاق اگر فقط از طرف زن باشه دیگه نیاز به مراحل مشاوره ... فرقی نمیکنه چ در خواست از طرف زن چه تواقفی مشاوره میرن من جدا شدم و درخواست از طرف من بود و جلسه مشاوره رفتیم برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••
7_samin_ عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1010 فرقی نمیکنه چ در خواست از طرف زن چه تواقفی مشاوره میرن من جدا شدم و درخواست از طرف من بود و ج ... جدی؟ منم الآنم توافقی جدا میشم الان نخوام توافقی باشه چجوری بگم منصرف شدم؟
7_samin_ عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1010 فرقی نمیکنه چ در خواست از طرف زن چه تواقفی مشاوره میرن من جدا شدم و درخواست از طرف من بود و ج ... چون من از یه نفر پرسیده بودم بهم اینجوری گفت شما تازگی جداشدین؟
silverrain عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1628 جدی؟ منم الآنم توافقی جدا میشم الان نخوام توافقی باشه چجوری بگم منصرف شدم؟ جلسه توافقی دادگاه رو نرو .میتونی درخواست طلاق از طرف زوجه بدی و مهریه تو اجرا بذار برات جلسه رسیدگی تعیین میکنن برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••
7_samin_ عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1010 جلسه توافقی دادگاه رو نرو .میتونی درخواست طلاق از طرف زوجه بدی و مهریه تو اجرا بذار برات جلسه رسیدگی ... کلا از طلاق میخوام صرفه نظر کنم فعلا
silverrain عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1628 چون من از یه نفر پرسیده بودم بهم اینجوری گفت شما تازگی جداشدین؟ من یک سال و نیم جدا شدم درخواست از طرف من بود بعد توافقی مهریه رو بخشیدم جدا شدم برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••