2777
2789
عنوان

تو تاپیکه خانومه گفت پسری که..

345 بازدید | 19 پست

دوستون داشته باشه بهتون دستم نمیزنه

شما قبول دارین؟ در حد رابطه منظورم نیست در حد بغل و اینا

آخه وقتی حتی بغلم میکنه انگار بهش انرژی تزریق میکنی تا کلی بعدش هعی ابراز علاقه میکنه

دقیقا درسته .ولی خیلیاشون اینارو چون بلدن اولش اینجوری متشخص و ادم حسابی ان ک اعتمادکنی بعدش میبینی اینم شد دقیقا شبیه همونایی ک بهت دست درازی میکنن .زیادی باهوشن فقط یکم دیرتر دست بکارمیشن😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین لزوما اجازه دادن نباید کلامی یا مستقیم باشه

یه وقتایی شما جفتتون واقعا میخواید یه کاریو بکنید و اتفاق میفته! انجامش میدید

و این خیلی شیرینه

اون بغل خیلی شیرینه

یا هر کار دیگه ای..

وقتی من رضایت دارم و پارتنرم گاه و بی گاه بغلم میکنه یا چی این دوست داشتنه دیگه

ابراز عشقه

این دیدگاه ایشون تک بعدیه

ببین لزوما اجازه دادن نباید کلامی یا مستقیم باشه یه وقتایی شما جفتتون واقعا میخواید یه کاریو بکنید ...

منم مثل شما فکر می کنم

بعد ایشون پست گذاشتن که چون با من که محرمی بودم این کارو نکرده مطمئنم با کسی دیگه هم نکرده

خب حتما میدونستی اون اولی فکر میکنه پسره هوله دیگه😐💔

منم مثل شما فکر می کنم بعد ایشون پست گذاشتن که چون با من که محرمی بودم این کارو نکرده مطمئنم با ...

من به این چیزا اعتقاد ندارم

اولین بار هم که اونی که عاشقش بودم بغلم کرد از روی هیجان و قدردانی بود

برنامه ریزی نکرده بودیم

ولی من رفتم تو بغلش و حتی یکمی هم فشارش دادم

ابن راضی بودنه دیگه

راضی نبودم خودمو میکشیدم عقب

میری یا نمیری؟

ب دوستمم میگفتم تو نینی سایت میگن تو عقد هم زیاد خودمونی نشید بعد من رل میزنم ک طرف بغلم کنه  مشکل محبو اینا ندارم بغل یار دوس دارم اصن بغل کسیک دوسش داری عالم دیگه ایه

تغیر کردم دنیای جدید ادم جدید :)