2777
2789
لطفا بگین مبل قرمز چرمی رو با چه رنگ مبل دیگه ای میشه ست کرد؟
نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
رنگهای فرشها هم قرمز دست باف مشهد هستش یه رنگ مبل فیلی رنگ دیدم خیلی خوشم میاد به نظرتون با مبلهای قرمز شلوغ میشه
نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رنگ کرم یا سفیده خوبه ولی تو خونه ای که بچه باشه زود کثیف میشه نمی دونم با چی ست کنم البته قرمزش هم گوحه ای هستش
توی فرشها حتما دیدن قرمزش زیاده و لابلاش آبی فیلی اگه آبی کنم که خیلی شلوغ میشه یا رنگ کرم یا سبز کم رنگ لطفا باز هم راهنمایی کنید
همون فیلی یا سفید خوبه
راســـــــــــتگویـــــى هر کس بقـــــــدر مــــُـــــروت اوســتــــــ ـ ـ *امیرالمومنین* . هر قدر عقاید کسی احمقانه تر باشد کمتر باید با او مخالفت کرد Romain Gary