2777
2789
عنوان

متنفرم از اون فروشنده ها

284 بازدید | 29 پست

و مغازه دار هایی ک وقتی میری تو مغازشون انگار ارث پدرشونو طلبکارن

پدسگ خب یکم اخلاق داشته باش 

مگه آسمون میاد زمین 😒

والا بخدا 

هستم ولی خستم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا با این گرونیا نمیدونن بداخلاقیشون گند میزنه به خرید کردنمون رفتم یه گارد بگیرم برای گوشیم آنقدر بداخلاق بود فروشنده میگفتم رنگای دیگه اش رو بیارین زورش میومد احمق

اره واقعا با این گرونیا نمیدونن بداخلاقیشون گند میزنه به خرید کردنمون رفتم یه گارد بگیرم برای گوشیم ...

یه بار رفتم تو یه مغازه 

یه لباس گفتم میشه بیارید (پیرهن مردونه(

آورد

بعد یکی دیگه گفتم‌میشه اونم بدید 

انقدر طلبکارانه گفت اینم همونه ولی رنگش فرق میکنه

اگه آوردم باید بخری

گفتم خب بیارید ببینم لطفا ببینم کدوم ب پوستش میاد

داد زد گفت برید بیرون خریدار نیستین همه لباسا مثل همه اگه خریدار بودی همون اولی رو میخریدی😐

هستم ولی خستم❤

بهتر که همینطوری باشن تو بعضی مغازه ها میری میان دنبالت بزور میخوان بکنن تو پاچت 😂

حق بده عزیزم

اصلا قصد توهین ب هیچ کسی ندارم

شما و بقیه تاج سری 

من تا الان ۱۰.۱۲ بار دزدی کردن ازم 

بخاطر یه عده بقیه باید اذیت بشن متاسفانه

هستم ولی خستم❤

یه بار رفتم تو یه مغازه یه لباس گفتم میشه بیارید (پیرهن مردونه(آوردبعد یکی دیگه گفتم‌میشه اونم بدید ...

وا چه بیشعور فکر کنم می‌فهمن واقعا میخوایم بخریم اینجوری میکنن باهامون 

وا چه بیشعور فکر کنم می‌فهمن واقعا میخوایم بخریم اینجوری میکنن باهامون

دقیقا چون لباس هاش سایز بزرگ بود 

و فقط دو تا مغازه تو کل شهر لباس مردونه سایز رزرگ دارن

هستم ولی خستم❤

واسه همینه که میگن اخلاق روزی رو زیاد می‌کنه 

خیلیا به شوهر من گفتن ما می‌دونیم تو گرون تر از بقیه همکارات جنس می‌فروشی ولی میایم از خودت می‌خریم چون اخلاق داری خوب توضیح میدی خوب مشاوره میدی فلان 

اخلاق توی فروش مهمه دیگه گذشت زمونه ای که مردم بخاطر نیاز خرید می‌کردن الان مردم فقط پول به حس خوب میدن 

شوهر من مشتری واسش ویس چرت و پرت گذاشته بود که چه دستگاهیه بهم انداختی اینجاش میخ داره اونجاش سیخ داره ایراد های چرت و پرت ، شوهر من پیش من اول کلی بد و بیراه به یارو گفت حرصشو خالی کرد بعد یه ویس محترمانه به طرف داد که حضوری با دستگاه بیا دفتر در خدمتیم

یارو اومد با گردن کج سو تفاهمش رفع شد واسه اینکه گند رفتار خودشو بپوشونه چند تا اکسسوری اضافه هم خرید رفت 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

واسه همینه که میگن اخلاق روزی رو زیاد می‌کنه خیلیا به شوهر من گفتن ما می‌دونیم تو گرون تر از بقیه هم ...

دقیقا بخاطر اخلاق طرف آدم میره 

خدا برکت بده ب رزق و روزیتون عزیزن

هستم ولی خستم❤