2777
2789
عنوان

پیج مشاوره کنکور میشناسید؟🥀✨😁

2127 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها،  من ۱۴٠۲  کنکور تجربی دارم به امید خدا،  از یه تیم چند ماه مشاوره گرفتم اما راضی نبودم،  دیگه ادامه ندادم..  شما موسسه ای که کارش خوب باشه رو نمیشناسید؟ 

کنکور توییت 

باز هم تحقیق کن 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

سلام منم دنبالشم هنوزم پیدا نکردم 

هر کی ی چیزی میگه 

اگه میشه میگی لطفا کدوم موسسه و تیم ک ی وقت اونجا نرم  مرسی♥️

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  تیم های اسطوره_گاماس ۲۰ _ گام آخر _ سیب ترش خوبن  ولی خودت باید مشاور رو انت ...

سلام ی سوال میشه بپرسم ازتون؟

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
سلام منم دنبالشم هنوزم پیدا نکردم  هر کی ی چیزی میگه  اگه میشه میگی لطفا کدوم موسسه و تی ...

سلام رو ماهت

عزیزم کاملا شانسی هست،  من با هیربد برداشتم، 

مشاوری که به من دادن خیلی خوب نبود

اما دوستم با همین پیج هیربد فرهنگیان قبول شد، 

یه نفر هم پیراپزشکی.... 

سلام رو ماهت عزیزم کاملا شانسی هست،  من با هیربد برداشتم،  مشاوری که به من دادن خیلی خوب ...

همه ی موسسه ها ممکنه مشاور بد هم داشته باشن 

ولی موسسه های معروف تر به خاطر اینکه اسم خودشون خراب نشه به مشاوراشون سخت میگیرن که درست کارشون رو انجام بدن 

سلام عزیزم  تیم های اسطوره_گاماس ۲۰ _ گام آخر _ سیب ترش خوبن  ولی خودت باید مشاور رو انت ...

ممنونم گل من😘😘😘

سیب ترش رو اتفاقا یکی از دوستام معرفی

کرد،  رفتم بهشون پیام دادم که رفع اشکال درسی هم انجام میدن یا نه،  گفت نه😥😥

به بقیه چیزایی که گفتید هم سر میزنم،  مرسی💕

سلام رو ماهت عزیزم کاملا شانسی هست،  من با هیربد برداشتم،  مشاوری که به من دادن خیلی خوب ...

♥️🌸مرسی عزیزم 

عع اینطوری ک خیلی بد میشه 

چون آدم وقتی میخواد مشورت بگیره اسم موسسه رو میگن دیگ تک تک مشاورا رو بررسی نمیکنن ک😥😕

شما اولین کنکورته؟ چون گفتی دوستام قبول شدن

♥️🌸مرسی عزیزم  عع اینطوری ک خیلی بد میشه  چون آدم وقتی میخواد مشورت بگیره اسم موسسه رو ...

دقیقاا همین جوری هست که میگی

اما به قول همین کاربر عزیزی که الان پست گذاشت،  موسسه های معروف تر معمولا کارشون بهتره... 

اره عزیزم،  امسال اولین ساله،  دوستم از خودم بزرگ تر بود