2777
2789
عنوان

همفکری در مورد پول قرض دادن

114 بازدید | 15 پست

خانما یکی از آشنایان من خیلی پیش میاد که ازم پول قرض میخواد منم هرچی دارم حقوقم هست جز اون پولی که خوابیده باشه جایی نیازم نباشه ندارم 

وقتی قرض میخواد واقعا مستأصل میشم اگه بدم خودم اون ماه تو برآوردن نیازهای خودم ممکنه تو سختی بیافتم اگه ندم یاد زندگی پس از زندگی میافتم یکی از مهموناشون می‌گفت یکی قرض خواست ندادم اون طرف خیلی اذیت شدم گفتن چرا پول داشتی ندادی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط وقتی نیاز نداشتی خودت قرض بده

ببین من مثلا الان دو و نیم تو کارتم دارم نمی‌دونم تا ته ماه چقدر نیاز دارم ولی خب پول چندانی ام نیس که اگه یه خریدی برام پیش بیاد اینم قرض داده باشم خب میمونم این ماه تولد دخترمم هست پول دستم میشه گفتم ۵۰۰میتونم بدم 

خب اگه همش لازمته نده اگه نه که نصفشو بده به طرفم بگو من همینقدر در توانمه

الان دو و نیم پول دارم این ماه تولد دخترمم هست گفتم ۵۰۰میتونم بدم فک کنم بهش برخورد دیگه چیزی نگفت