2777
2789
عنوان

خرید سوفله خوری

2080 بازدید | 50 پست

سلام دوستان...من میخوام برای جهیزیه ام از این سوفله خوری های سرامیکی بخرم... بنظر شما چه سایزایی بهتره بخرم و کاربردی تره؟خودم نظرم روی دوتا متوسط بود...خوشحال میشم نظر شمارو بدونم

خیلی گرونن،استیلشو بخر

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا متوسط خوبن،منم میخام بخرم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

سلام.منم توی لیست خریدم سوفله خوری هم بود ولی دیگه بودجم نرسید بهش …فک نمیکردم اینقد گرون باشن…به نظرم کوچیک و متوسط رو بخر و اگر یه دونه روگرد برداری برای سوپ خیلی بهتره ومیتطیل هم برای مرغ و خورش

استیل متاسفانه دوس ندارم

ولی شیک تره و باکیفیت تر،اینا اگ بشکنن دیگ ب کارت نمیاد،هرجورصلاح مبدونی عزیزم

منم سوپ خوری و سالاد خوری دارم فقط برای مرغ و خورشت میخوام

ساراد خوریت سرامیکع؟