2821
2789
عنوان

کسایی ک پوستتون اگزما داره بیایین

372 بازدید | 21 پست

برای شستن روزانه ی دست از چه شوینده ای استفاده میکنید که پوست دستتونو زخم نکنه؟؟

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

اگزما چجوریه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو دکتر پوست با توجه به شدت و نوع پوستت بهت شوینده میده  وضع دست منم خراب بود ولی الان تقریبا ...

اینکه دست پوسته پوسته میشه اگزماست منم همینطورم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من صابون کرم دار بچه که استفاده میکردم خیلی خوبه 

ولی سنگ روشویی خیلی چربی میگیره هرشب باید میشستمش 

ولی خاکشیر و کاسنی که میخورم اگزما کنترل میشه و تا مدت ها نمیزنه دیگه 

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
اینکه دست پوسته پوسته میشه اگزماست منم همینطورم

آره متاسفانه من شدید بود و دکتر گفت اگه ادامه پیدا می‌کرد ممکن بود دستات چاله چاله بشه و هرگز خوب نشه  اون موقع به مامانم نگفت که نارحت نشه😂😂

قاتل روانی دوقطبی
آره متاسفانه من شدید بود و دکتر گفت اگه ادامه پیدا می‌کرد ممکن بود دستات چاله چاله بشه و هرگز خوب نش ...

😞😞😞منم دستام خیلی پوسته شده فقط همینو کم داشتم

طب سنتی گفت کاسنی و خاکشیر بخوری؟ مقدار و نحوه مصرف روزانه رو هم بگو

در کل اعتقاد چندانی به طب سنتی ندارم ولی اگزما از کبد هست 

کبد که پاکسازی بشه اگزما هم برطرف میشه 

کاسنی و خاکشیر هم کبد رو پاکسازی میکنن 

چشمی استفاده میکنم مقدار مشخصی نداره 

خاکشیر شستم ریختم قالب یخ تو فریزر که همیشه شسته شده در دسترسم باشه 

یه قالبش و یه کم کاسنی مبریزم تو یه لیوان اب می‌خورم شاید یک سوم لیوان کاسنی باشه...

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792