2777
2789

بچه ها من پوست صورتم و روی سینه ام لکه قرمز و پوسته پوسته شده رفتم دکتر این کرم برام نوشت الان یک هفته ست میزنم خیلی خوب شده ۲ سال درگیرش بودم لکه های قرمزم رفته و پوسته پوسته ها کمتر شده

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت برا لکه جای جوشم خوبه؟چنده

نمیدونم والا

ولی من لکه هام خیلی قرمز و متورم شده بودن رفت

من از مطب خریدم ۹۷

ولی توی دیجی و گوگل ۷۰ تومن هم بود

لکم داشتی؟ پسوریازیس هستی؟

لکه توی صورتم و روی سینه ام بود

دکتر نگفت بیماریم چیه ولی من با سرچ توی گوگل حدس زدم درماتیت سبوره یا پسوریازیس چون چند ساله دارم

ب نظرت برای اگزمای پوستم تاتیر داره چنده

فکر کنم داشته باشه من ۹۷ خریدم

ولی توی دیجی ۷۰ تومن بود 

کامنت  ها اکثرا گفتن خوب بوده

به نظرم خیلی بعیده که برای پسوریازیس موثر باشه پسوریازیس فقط پمادهای کورتونی روش جواب میده

من دوسال بود لکه های قرمز و متورم و پوستم پوسته پوسته بود

نمیدونم بیماریم چی بود

ولی یه هفته هست اینو خریدم روزی یه بار هم میزنم خوب شده

فکر کنم داشته باشه من ۹۷ خریدم ولی توی دیجی ۷۰ تومن بود  کامنت  ها اکثرا گفتن خوب بوده

خدا بهت سلامتی بده🙏🌹

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

اگر پسوزیاریس باشه با پماد درمان نمیشه من چون سال ها با این بیماری آشنا هستم تنها اوزون درمانی درمان قطعی پسوریازیس هست واقعا علائم بیماری از بین میره این روش الان در ایران تنها توسط آقای دکتر علی تارات انجام میشه
من اینستاگرام شونو برات میذارم
https://www.instagram.com/dr_alitarat/