2777
2789
عنوان

بیاین براتون صلوات بفرستم

61 بازدید | 8 پست

سلام من فردا روز ۱۱انتقالمه میخوام برم آزمایش بدم دیگه انقدر درد آمپول هارو تحمل کردم نمیتونم طاقت بیارم برام دعا کنید 

منم براتون صلوات میفرستم.۵ساله منتظرم خیلی سختی کشیدم تورو به ۶ماهه امام حسین از ته دل برام دعاکنید روسیاه نشم😔

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

افرین برام دعا کنید امروز یا فردا دردم بگیره زایمان کنم 😞❤

دلیلش تاپیک قبلیم 

باز آمد شوهر بی بهانه، با ادایی کودکانه، هیکلی چون استوانه می کند غر غر به خانه، یادم اید روز اول، گردنش کج، دست و پا شل . پیش بابا موش میشد سر خیس تا گوش میشد . دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک، شاد و چابک. چشمهایم همچو اهو، عطر موهایم چو شب بو . می شنیدم از لب او حرفایی همچو جادو : من غلام خانه زادت، جان دهم هر دم به یادت، گر نیایی خانه ی من می گریزد روحم از تن . بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همان جا . شد به پا جشن عروسی کیک و شام و دیده بوسی . بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم . قسمتم یک مرد جانی ، اندکی لوس و روانی ، بی اراده همچو یابو، پرخور و مغرور و پر رو . بشنو از من جان خواهر، هر که کرد این دوره شوهر ؛ خاک بر سر گشت و حیران . شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشا ءالله عزیزم به حق پنج تن به آرزوت برسی الهم صل علی محمد وال محمد

مرسی عزیزدلم همچنین

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
افرین برام دعا کنید امروز یا فردا دردم بگیره زایمان کنم 😞❤ دلیلش تاپیک قبلیم 

عزیزم ان شالله که نی نیتو سالم بغلت بگیری نگران نباش خدا وقتی میده تا اخرش مراقبشه

عزیزم ان شالله که نی نیتو سالم بغلت بگیری نگران نباش خدا وقتی میده تا اخرش مراقبشه

اینشالله گلم 

باز آمد شوهر بی بهانه، با ادایی کودکانه، هیکلی چون استوانه می کند غر غر به خانه، یادم اید روز اول، گردنش کج، دست و پا شل . پیش بابا موش میشد سر خیس تا گوش میشد . دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک، شاد و چابک. چشمهایم همچو اهو، عطر موهایم چو شب بو . می شنیدم از لب او حرفایی همچو جادو : من غلام خانه زادت، جان دهم هر دم به یادت، گر نیایی خانه ی من می گریزد روحم از تن . بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همان جا . شد به پا جشن عروسی کیک و شام و دیده بوسی . بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم . قسمتم یک مرد جانی ، اندکی لوس و روانی ، بی اراده همچو یابو، پرخور و مغرور و پر رو . بشنو از من جان خواهر، هر که کرد این دوره شوهر ؛ خاک بر سر گشت و حیران . شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان......
اشاءالله نی نیت به سلامتی خوشی بغل بگیری عزیزم

مرسی گلم اینشالله به خواستیه دلت برسی 😍❤

سلام گلم رفتین آزمایش انشاالله مثبت شدین

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏