2777
2789
عنوان

من نگرانم بابت اینکه بچه دار نشم🥺

292 بازدید | 26 پست

۸ ماهه که عروسی گرفتیم

پنج ماه اقدام نامنظم داشتم

از فروردین که رفتم دکتر متوجه شدم تنبلی دارم

و دارو مصرف میکنم ،فروردین و اردیبهشت اقدام بودم

ولی چون پریودم نامنظمه دکتر گفت دو دوره قرص ضد بارداری بخور..دروسبلا،یک دورشو خوردم.

ولی خوب نگرانم که باردار نشم

۲۰ سالمه..دکتر گفت وقتی قرصاتو تمام کردی و ماه بعد که پریود شدی روز ۱۰ پریودت بیا سنو فولیکول

بنظرتون من الکی نگرانم و دلشوره دارم یا باید داشته باشم..

مامانمم میگه این دوره قرص رو نخور که زود حامله شی..منم بیشتر با این حرفش استرس گرفتم..میگم برم دکترم رو عوض کنم..چیکار کنم که استرس نداشته باشم.

اطرافیان هم همه از دم باردارن 🥺

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت بیشتر میفهمه یا مادرت؟؟

تازه عروسی به چیزا فکرمیکنی..

به کسی هم نگو اقدام کردی

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

آخه مامانت بیشتر از دکتر میدونه 

سپیده صدام کنید        خواهش میکنم قلب هارو نشکونید                                           با ادامه ندادن به بحث با بعضیا من فقط خودمو درگیر نمیکنم چون هرچی من بگم متوجه نمیشی

سنی نداری هنوز . قرصتو بخور اینماه هم بعد اقدام‌ کن من تنبلی نداشتم ۵ماه اقدام کردم آخر باردارشدم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
۲۰ سالته چه عجله ایه جوری که تو گفتی فکر کردم ۳۸ و رد کردی

خوب دوس دارم زود بچه دار شم..اختلاف سنی زیاد نداشته باشیم 

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
دکترت بیشتر میفهمه یا مادرت؟؟ تازه عروسی به چیزا فکرمیکنی.. به کسی هم نگو اقدام کردی

مامانش تصمیم میگیره حامله بشه یا نشه

سپیده صدام کنید        خواهش میکنم قلب هارو نشکونید                                           با ادامه ندادن به بحث با بعضیا من فقط خودمو درگیر نمیکنم چون هرچی من بگم متوجه نمیشی
سنی نداری هنوز . قرصتو بخور اینماه هم بعد اقدام‌ کن من تنبلی نداشتم ۵ماه اقدام کردم آخر باردارشدم

منم نداشتم تنبلی نزدیک یکسال اقدام بودم

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن