2777
2789
عنوان

مامانا نی نی دارا کمک 🤕🤕🤕

217 بازدید | 46 پست

مامانا پسرمن در طول روز خیلی کم استفراغ میکرد شاید یکی شایدم اصلا ، فقط موقعی که پرخوری میکرد

اما از دیشب هر چی شیر میدم بالا اورده

حتی کم کم و آروم هم شیر دادم بازم فرقی نکرد

منتظرم همسرم بیاد ببرمش دکتر شما نظرتون چیه؟

هم شیر خودمو میخوره هم شیر خشک

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفلاکس داره یا نفخ شکمشو خارج نمیکنی

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
خیلی کوچیکه یعنی مریض شده؟

الکی نگرانت میکنه گوش نکن

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
شش هفته کوچیکه پس حتما پشتش نمیزنی

آره نمیتونم آروغشو بگیرم از اونه؟ هر چی تلاش میکنم نمیشه

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
رفلاکس داره یا نفخ شکمشو خارج نمیکنی

علائم رفلاکس رو از اینترنت دیدم نداشت ، اتفاقا از دیشب نفخ هم داره و اینکه نمبتونم آروغشو بگیرم پس از اینه؟