2777
2789
عنوان

تو بارداری چقدر وزن اضافه کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5508 بازدید | 44 پست
من قبلش اضافه وزن داشتم فکر کنم برای همین وزنم خیلی زیاد نشد البته تو دوتا بارداری آخر ویار شدید داش ...

مامانم هم اگر اشتباه نکنم یکی از بارداری هاش فقط 6 کیلو اضاف کرده. (مامانم هم اضافه وزن داره) 

داداشم هم وزنش کاملا نرمال بوده و کمبود وزن نداشته. 

ولی زن عموم با اینکه تو دوران بارداری خیلی حواسش به تغذیه بود که چاق نشه و.. 16 کیلو اضاف کرد بچه هم وزنش کم بود. 

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من یکیو میشناسم ۹۷ کیلو بود باردار شد تو بارداری زیر نظر متخصص تغذیه بود تا موقع زایمانش ۱۱ کیلو ...

واقعا 😍😍

پس منم از مشاور تغذیه ام مشورت بخوام و رژیم بگیرم 

کارش عاليه 

رژیم لاغری میگرفتم اصلا گرسنگی نداشت، وزن هم کم میکردم. 

ممنونم ازت عزیزم 

25 کیلو ولی بعد زایمان کم کم پاینن اومد الانم مانکنم    

عزیز دلم 😍

راستش من اصلا جا ندارم برای وزن اضاف کردن همین الان هم 15 تا 19 کیلو اضافه دارم 

وگرنه اشکال نداشت 💔

من هفته چهاردهم  انقد حالت تهوع و استفراغ داشتم ک فعلا یه کیلو هم کم کردم😔

عزیزم 😕سیرابی میگن خیلی خوبه واسه ویار و حالت تهوع و... 

اگه بتونید بخورید البته 

چون خیلیا دوست ندارن

عزیزم 😕سیرابی میگن خیلی خوبه واسه ویار و حالت تهوع و...  اگه بتونید بخورید البته  چون خ ...

من حالم از سیرابی بهم میخورد ولی خوردم

هیچ فرقی نکرد. برم دکتر ببینم ویتامینی چیزی میده اینطوری ک نمیشه

واقعا 😍😍 پس منم از مشاور تغذیه ام مشورت بخوام و رژیم بگیرم  کارش عاليه  رژیم لاغری می ...

ان شاء الله به سلامتی نی نی تو به دنیا بیاری

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
اره چون رحم شدیدا آماده میشه

خدا کنه 

من الان دوماه که اقدام میکنم 

و حدود ۱۵ روز میشه که ی روز در میون رفتم باشگاه اضافه وزن زیادی نداره ولی میخوام وزن کم کنم که اگه باردار شدم،اضافه کردم زیاد هم چاق نشم 

الان ۶۵ هستم میخوام بشم ۶۰ 💪