2777
2789
عنوان

کسی اینجوری باردار شده؟ 🥺

189 بازدید | 17 پست

سلام خانوما یه سوال داشتم 

من ماه پیش نزدیک زمان تخمک گذاریم با همسرم رابطه داشتم.

بعد زمانی که باید پریود میشدم پریود شدم اما کلا دو روز بیشتر پریود نبودم در صورتی که اصلا برای من اینجوری پیش نیومده بود.

یعنی شب دومین روزم که همیشه خون ریزیم زیاده، تا صبح نوار بهداشتیم تمیز موند. فرداش (یعنی روز سوم) خیلی کم در حد لکه بینی داشتم بعدم کلا قطع شد.

بعد از پریودمم چند روزه هی دلدردای پریودی میگیرم و عصبیم دقیقا مثل حالتای قبل از پریود.

امشب بیبی چک زدم یه هاله خیلیییییییییی کمرنگ در حدی که فقط دستمو میگیرم روش و سایه میندازم معلوم میشه افتاده. انقد ناواضح و کمرنگ که شوهرم اصلا قبول نمیکنه میگه مطمعنم نیست. این خط تو همه بیبی چکا میفته یا اصلا هیچیییی نباید معلوم باشه؟

اینم بگم ما رابطمون اینجوریه که اول بدون کاندومه بعد شوهرم حس میکنه داره به ارگاسم نزدیک میشه کاندوم میذاره و ادامه میدیم.

ممکنه با پیشاب حامله شم؟ اصلا اینا ممکنه نشونه بارداری باشه یا ربطی نداره؟

بین این همه توصیح من یه سوال برام پیش اومد چجوری وقتی اخرشه استپ میدید کاندوم مقزارید بعد میرید بقیه ش

بعد شوهر من پشه کنارش پر بزنه میگه تمرکزم بهم ریخت پلاسیده میشه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین این همه توصیح من یه سوال برام پیش اومد چجوری وقتی اخرشه استپ میدید کاندوم مقزارید بعد میرید بقیه ...

نه مثلا وقتی حس میکنه چند دقیقه دیگه ممکنه ارضا شه کاندوم میذاره نه دقیقا لحظه اخر 

بین این همه توصیح من یه سوال برام پیش اومد چجوری وقتی اخرشه استپ میدید کاندوم مقزارید بعد میرید بقیه ...

😂😂😂😂😂😂ازدست تو

دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)