2777
2789
عنوان

ازدواج

161 بازدید | 20 پست

اکثر دخترای دانشگاه که پررو بودن با هزار تا پسر دوست میشدن و رابطه داشتن الان همشون ازدواج های موفقی کردن با مردای مثبت و اهل کار.پس اینکه میگفتن دختر باید محجوب باشه و...همسر خوب گیرش میاد چی شد؟؟من عکسشو دارم میبینم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون چیزی بنام اخرت وجود داره دنیا دار مکافات نیست  در ضمن برای رضای خدا باید باشه نه شوهر 😑🙄

بله درسته اما گاهی آدم شک می‌کنه چون گذشته این آدم ها را دیده ام چقدر بی حد و مرز بودن در رابطه هاشون اما حالا شاید کنار یک مرد متعهد و اهل زندگی هستن .

شانس داشتن خواهرپیشونیشون سفیده 😞😥

بخدا اون زمان که ما در تنهایی بسر می‌بردیم توی خوابگاه این افراد با دوست پسراشون این ور اون ور خوش بودن الان هم کنار بهترین مردها که از همه لحاظ ساپورتن زندگی میکنند.

دقیقا چرا اینجور  البته درمورد بعضی ها و نه همه

نمی‌دونم شاید مردهای امروز عقلشون به چشمشونه .حتی مردهای خوب هم دنبال این دخترها انگار میرن .

دخترهای خوب هم که منتظر یک خواستگار درست درمون نشستن توی خونه

بخدا اون زمان که ما در تنهایی بسر می‌بردیم توی خوابگاه این افراد با دوست پسراشون این ور اون ور خوش ب ...

شانس وامونده آدمه دیگ بعدماکه ازاول بدبخت وساده بودیم شوهرای بدردنخورازپیشونیمون دراومدن.تففف به این دنیای نامرد😞🤦‍♀️😑

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔
شانس وامونده آدمه دیگ بعدماکه ازاول بدبخت وساده بودیم شوهرای بدردنخورازپیشونیمون دراومدن.تففف به این ...

واقعا شانس و اقبال مهمه .بقول یک بنده خدایی توی فیلم که می‌گفت توی این دنیا هیچ چیز شرط هیچ چیز نیست

واقعا شانس و اقبال مهمه .بقول یک بنده خدایی توی فیلم که می‌گفت توی این دنیا هیچ چیز شرط هیچ چیز نیست

نمیدونم اون موقع که خدابه بنده هاش شانس میدادمن کدوم گوری بودم یعنی یک درصدم شانس ندارم😥😟😐

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔